Skip to main content

Valencia,

Diversa, oberta i acollidora

València, ciutat gay-friendly

Diversa, oberta i acollidora, València està orgullosa de ser una ciutat tolerant i sensible amb tots els visitants.

Si estàs pensant visitar la nostra ciutat en parella, podràs gaudir d'un patrimoni arquitectònic de més de 2.000 anys d'història, però també d'una arquitectura d'avantguarda i una vibrant agenda de concerts, exposicions o cites gastronòmiques per a famílies de tot tipus.

Què menjar

Des de les propostes més tradicionals fins a les opcions més saludables o veggies, no et perdes la gastronomia valenciana, amb una clara aposta pels productes frescos i de proximitat. Fes una ullada a l'oferta dels millors restaurants.

On dormir

Des d'hotels més romàntics, com l'Ad Hoc Monumental o l’SH Inglés, fins a establiments de grans cadenes hoteleres, com AC o Barceló, i els apartaments o els hotels més exclusius, com Les Arenes o Westin, a València trobaràs fàcilment l'allotjament que millor s'adapte a tu.

En família

Què ningú s'hi avorrisca! Totes les famílies són més que benvingudes a València. Perquè la ciutat és un autèntic paradís per a gaudir amb els xiquets. La Ciutat de les Arts i les Ciències, el Bioparc, els nou quilòmetres del Jardí del Túria plens de diversió o les platges valencianes conformen una oferta molt temptadora!

Posa't en forma

El running és l'esport que, durant tot l'any, inunda la ciutat de corredors en les més de 50 carreres que s’hi disputen. Les grans cites són la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató, les millors carreres a Espanya en la seua categoria, segons l'RFEA.

Però no tot és running. El Triatló, el Gran Premi de Motociclisme, els camps de golf o els itineraris per a rutes amb bici són altres opcions esportives per a no perdre's.

La nit, quina nit!

Ha sigut sempre un dels punts forts de València. La nit valenciana és per a viure-la, enllaçar un local darrere l'altre, apuntar-se al boom dels gintònics o gaudir de la tradicional Aigua de València i altres còctels als pubs de moda. Deseo 54 (Pepita, 13) és el local d'ambient més popular de la ciutat, però Dakota (Sagunt, 10), The Muse (Ruaya, 48) o Picadilly Downtown Club (Tomasos, 12) són altres pubs recomanables, a la lluna de València!

Agenda LGBT

Festival Mostra la Ploma: Una oportunitat per a conéixer una selecció de curtmetratges i llargmetratges basats en les diferents realitats de diversitat sexual, de gènere i familiar. A més de les projeccions, aquest festival de cinema organitza activitats paral·leles, com ara trobades d'escriptors, recitals de poesia o tallers per a xiquets.

Jocs Taronja: Diferent i divertit, es tracta d'un torneig biennal (anys parells) que lluita contra l'homofòbia en l'esport, que afavoreix la normalització de la diversitat d'identitat sexual i promou el rebuig de qualsevol discriminació.

Jocs Taronja presenta una posada en escena molt diferent, però amb tot el rigor que exigeixen les federacions esportives implicades: futbol, quidditch, voleibol, natació, muntanyisme i tenis. Posa't en forma a València!

Dia de l'Orgull LGBT

No podia ser d'una altra manera. València celebra el gran el Dia de l'Orgull LGBT. Una marxa recorre els carrers de la ciutat fins a la plaça de l'Ajuntament per a reivindicar els drets i la igualtat del col·lectiu LGBT. Després, arriba l'hora de la Festa de l'Orgull LGBT, amb la música dels millors DJ fins ben entrada la matinada. Uneix-te!

Molt més

Consulta l'agenda per a descobrir tot el que passa a València cada dia. Et costarà triar!

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te