Assaboreix el millor del Nadal

Categories: Gastronomia.

Nadal

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Prova i porta't de tornada a casa torró. Hi ha de xocolate en Trufas Martínez, de gemma amb taronja en Original CV, el clàssic d'ametles en Mantequerías Ferrero i tots els que et pugues imaginar en El Corte Inglés.

Per a no faltar a la tradició nadalenca, pren-te un xocolate amb xurros o bunyols en qualsevol de les orxateries de la ciutat, com Daniel en el Mercat de Colón o Bertal, en la Plaça de la Reina.

I per a tancar l'any, compra els raïms de la sort en qualsevol dels mercats municipals. Ja saps que l'estrela a València és el Mercat Central! Allí trobaràs també els aperitius especials de Nadal que preparen en el lloc Salazonarte: de polp, d'aladrocs, salmó, mariscos o anxoves. El perfecte refrigeri per a agafar forces en la teua visita a València!

Per al dia de Reyes, el 6 de gener, les postres ha de ser el Tortell de Reis, un brioix de massa fina amb forma d'anell i decorat amb trossets de fruites gebrades, símbol dels robins i maragdes que adornaven els vistosos mantells dels Mags d'Orient. Entre la massa s'amaga una xicoteta sorpresa i qui la troba és coronat rei de la casa. Però també hi ha una fava i qui li la topa adquireix el compromís de comprar el tortell a l'any següent (Potser a València una altra vegada!).

REGALA EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    25-11-2022

  • A:

    06-01-2023

Brinda per un 2023 millor

Per a brindar a la valenciana, tria el cava amb denominació d'origen de Requena o vins de les D.O. Utiel-Requena o D.O. València. Si vols saber més dels caldos valencians fes l'excursió que et porta a la zona d'Utiel-Requena per a visitar dos bodegues i tastar la gastronomia d'allí. 

No saps per on començar? Passa't per Original CV (Plaza del Mercat, 35), allí tens l'univers enogastronòmic valencià concentrat en un mateix local. Pots comprar vins, torrons, caves, cerveses artesanes i molts altres productes gurmet realitzats per artesans locals. Si prefereixes comprar-ho en la web, no et preocupes, fan lliurament a domicili a València el mateix dia i amb una mica més de paciència, et manen la teua comanda on vulgues. Si tens dubte, t'atenen per Whtasapp des de la *home del seu web i ofereixen totes les modalitats de pagament. Trobaràs un munt d'idees per a regalar en el seu catàleg de packs especials.

Per a ser original amb els teus regals enguany, pensa a guanyar-te als teus pel paladar. Ara més que mai, poder gaudir del present és tot un luxe. Regala gastronomia local! 

Bon profit!