Arriba la XII edició dels Gay Games a València

Categories: esport.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Más de 30 deportes distintos se darán cita en los juegos de la diversidad

La igualtat, la diversitat i la inclusió arribaran a València a través de l’esport i la cultura de la mà dels València Gay Games 2026.

Es tracta d’un esdeveniment esportiu i cultural internacional que se celebra cada quatre anys i que estan basats en la participació, la inclusió i el millor acompliment personal.

Esports en la XII edició dels Gay Games

L’edició de 2026 comptarà amb més de 30 disciplines esportives que inclouen esports aquàtics, proves d’atletisme, bàdminton, bàsquet o esgrima, entre altres, així com esports locals com el colpbol, el caiac-polo, la pilota valenciana o el quidditch.

Esdeveniments culturals dels Gay Games 2026 

La música tindrà un paper protagonista als València Gay Games amb un festival de bandes i un altre de cors. Les arts plàstiques i les escèniques, la pirotècnia o el vídeo mapping tindran també el seu espai en l’agenda dels jocs, així com grans homenatges commemoratius i festes per a celebrar la diversitat.

Dates dels València Gay Games

Els València Gay Games tindran lloc entre juny i juliol de 2026, però encara no hi ha dates definitives. Si vols que t’avisem quan es concreten, així de com es podran comprar les entrades, subscriu-te al butlletí de l’esdeveniment

Pots trobar més informació dels Gay Games 2026 en la web oficial de l’esdeveniment: https://gaygamesvalencia2026.com/
 

 

Más información

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    01-06-2026

  • A:

    31-07-2026

  • Informació dels horaris

    Las fechas se confirmarán más adelante

24 Wed
33º 25º