Platges de València ciutat

Platja del Cabanyal (Les Arenes) i la Malva-rosa

A la platja caminant: El Cabanyal, la Malva-rosa i la Patacona

Són les platges de València ciutat i estan a tir de pedra del centre i de les seues moltes atraccions. Es tracta d'amplis arenals que gaudeixen de tota mena d'equipaments. Disposes de tots els serveis que pugues imaginar per a la teua comoditat al llarg de tres  quilòmetres i mig. Sense interrupció. Es tracta de la del Cabanyal, la situada més al sud, la de la Malva-rosa i la de la Patacona, que encara que pertany a la veïna localitat d'Alboraia se situa a continuació. Des de la pròxima Marina de València tens una perspectiva lateral d'aquesta àmplia franja de costa de fina arena i una mar radiant en el qual els que els peixos  més xicotets s'acosten fins als teus peus.

 

Fàcil accés i molta diversió

És molt fàcil accedir a aquestes platges. Comptes amb la xarxa metropolitana d'autobusos i de metre, el carril bici, el cotxe particular amb amplis aparcaments en la zona i fins a l'opció d'arribar caminant. dona't el capritx! I si eres de caminar i moure el cos disposes d'aqueixa meravella de Passeig marítim que uneix les platges del Cabanyal i la Malva-rosa. Si vols anar més enllà dels passejos tens accés a practicar tots els esports nàutics i activitats físiques relacionades amb la mar que se't puguen ocórrer en la Marina de València. Trobaràs també dues infraestructures singulars: el complex de volèi platja i l'escull de la Malva-rosa. I no et poses límits a l'hora de gaudir amb activitats esportives perquè no tindràs problemes per a delectar-te amb delícies culinàries a l'hora de reposar forces. Des de la Marina de València fins a la platja de la Patacona es troben alguns dels millors restaurants per a degustar les especialitats d'aquesta terra: l'arròs del senyoret (amb marisc pelat), la paella Valènciana, els sepionets a la planxa, l'arròs negre i, en general, les especialitats de l'estupenda cuina mediterrània amb els millors productes de la mar i de la pròxima horta.

Però l'oferta d'oci va molt més allà. Abunden els cafés, els pubs i discoteques perquè només tu sigues qui decideix quan conclou la teua jornada. I si t'allotges en algun dels acollidors hotels a peu d'arena no et preocuparàs de res més.

PLATGES

Playa del Cabanyal
Platja de El Cabanyal (Las Arenas)
Playa de la Malvarrosa
Platja de la Malva-rosa de València
Playa de la Patacona
Platja de la Patacona
Paseo Marítimo y Paseo Neptuno
Passeig marítim i passeig de Neptú
Marina de Valencia
Marina de València
Oficina_turismo_info_playa
Oficina de Turisme Platja