Skip to main content

World Paella Day Restaurant Week

Categories: Gastronomia.

Destacat

Si bé qualsevol dia és bo per a ajuntar-se amb els amics o la família i compartir una saborosa paella, al setembre tens una cita ineludible amb aquest plat tan valencià. El dia 20 és World Paella Day, el dia internacional de la paella, però com no n'hi ha prou amb un dia per a celebrar-ho, a València pots fer-ho durant una Restaurant Week completa, del 16 al 26 de setembre.

Trobaràs menús especials en un total de 28 restaurants per tota la ciutat i els seus voltants, que ofereixen entrants, paella i postres per 25 euros. Gaudeix d'arrossos al costat de la mar en locals com Brasserie Sorolla, El Coso, Vlue Arribar o La Alegría de la Huerta, o complementa la visita turística al centre amb el menú de La Cigrona o Palace Fesol, per exemple. I, si vols alguna cosa més avantguardista, prova la proposta del restaurant Kaymus, guardonat amb 2 Sols Repsol.

A més de la tradicional paella valenciana, trobaràs moltes altres varietats d'arrossos per a triar: arròs del senyoret, a banda, negre, melós, amb ànec i boletus... No se't fa la boca aigua?

Consulta el llistat i menús dels restaurants participants en la web www.worldpaelladay.org i reserva la teua taula ja. Bon profit!

Informació d'interés

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te