Berklee torna a la Ciutat de les Arts amb «Un llac de concerts»

Categories: música.

Concert

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Proposta de cicle de concerts gratuïta per a la primavera i l’estiu.

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València presenten la nova temporada de “Un Llac de Concerts”, una proposta musical gratuïta i oberta al públic general, dins del programa “Música en obert”, al llac i al passeig nord del Museu de les Ciències.

La programació de la temporada de primavera/estiu, que s’estendrà fins el mes vinent de juliol, inclou una selecció d’actuacions a càrrec de l’alumnat del campus de Berklee a València, procedent de més de 51 països, que oferiran música en directe d’estils molt variats, des del jazz fins al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o latin jazz.

Les pròximes dates seran el 4, 5, 19, 25 i 26 de maig. El cicle continuarà el 21 de juliol amb un concert especial a càrrec del professorat de Berklee València, al qual seguiran tres concerts addicionals, el 26, 27 i 28 de juliol, amb les actuacions dels estudiants del “Summer Performance Program” de l’escola.

“Un Llac de Concerts” torna com el pla perfecte amb la millor música en directe, a l’aire lliure, en un entorn privilegiat; dins del marc del programa de “Música en obert” oferit per la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee València.

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  21-07-2023

 • A:

  28-07-2023

 • Lloc

  Av. del Professor López Piñero, 1. València

 • Preu

  Entrada gratuïta

COM ARRIBAR

Museo de las Ciencias, Avinguda del Professor López Piñero, València, Spain

Obtenir ruta