Visita les rèpliques gegants del premi Goya

Categories: exposició.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Per primera vegada en la història, València celebra la 36 Gala dels Goya el 12 de febrer al Palau de les Arts. Per aquest motiu, des del 4 de febrer s’instal·laran als barris de la ciutat rèpliques gegants de l’estatueta de Goya, que representa el premi més important del cinema espanyol, realitzades per artistes fallers.

En total, seran 12 ninots gegants els que podràs visitar per a fer-te fotos i estaran situats a: Ciutat de les Arts i les Ciències, Ciutat Vella, Olivereta-Nou Moles, Patraix, Extramurs-Arrancapins, Montolivet, Aiora, Cabanyal-Canyamelar, Hort de Senabre-Creu Coberta, Orriols, Benicalap i Benimàmet.

Sabies que l’escultura original del premi Goya va ser creada pel valencià Mariano Benlliure? Un altre motiu per a veure les espectaculars rèpliques de prop! A més, el 12 de febrer hi haurà concerts de celebració a les places on se situen els Goya. València i els seus barris celebren amb aquesta iniciativa el gran dia del cinema espanyol dins de l’Any Berlanga, ja que fins a juny commemorem el centenari del naixement del gran director valencià. Acosta’t a veure-ho i viu-lo en directe!

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    04-02-2022

  • A:

    04-02-2022

26 Sun
25º 15º