Tria el teu tour guiat favorit i descobreix la vida de Joaquín Sorolla

Categories: en familia, exposició.

Sorolla

Recorre València a peu, amb bicicleta o per internet per a conéixer la història de l’artista

Joaquín Sorolla és un dels valencians més cèlebres i internacionals de la nostra història. 

València va ser el lloc que el va veure nàixer, que el va inspirar i que va marcar el seu reconegut estil influenciat per les llums del Mediterrani, les platges llevantines, la quotidianitat dels seus barris i el dia a dia amb la seua família.

En definitiva, que l’essència de la ciutat va ser una peça imprescindible per a l’obra d’aquest autor. 

Amb motiu de l’Any Sorolla, el 2023 l’oferta de visites guiades és més àmplia que mai. Pren nota dels tours disponibles i tria com vas a retre homenatge al pintor en el cent aniversari de la seua defunció.

Sorolla, el pintor de València

Una ruta cultural que recorre els llocs del centre històric que van marcar la seua vida: descobreix els espais que el van inspirar, acosta’t a la seua faceta més personal i deixa que els passos d’aquest mític pintor et guien.

Per a participar en aquest original tour, uneix-te el primer diumenge de cada mes i gaudeix de més de dues hores de recorregut reservant ací la teua entrada.

Si ho prefereixes, tens l’opció de reservar una ruta privada per al teu grup.

Coneixent a Sorolla

És una visita virtual guiada per a conéixer detalladament la vida personal i professional del pintor valencià de la mà de guies locals.

Durant quasi dues hores, experts en la matèria et conten un munt de dades interessants i curiositats sobre Sorolla. Si en acabar el recorregut tens algun dubte, no et preocupes que pots preguntar tot el que necessites.

Els tours virtuals es realitzen cada dia a les 19.00 h. Tan sols has d’entrar ací, triar el dia i reservar la teua visita.

La València de Sorolla. Un passeig cultural

De manera no cronològica a la vida de l’artista, recorreràs València pels punts més destacats de la seua trajectòria, els seus carrers i la platja, que tantes vegades va reflectir en els seus quadres.

Aquesta ruta comença a la porta de l’Església de Santa Catalina i acaba al Museu de Belles Arts. Tens la facilitat de triar el dia sempre consulta prèvia.

Per a reservar envia un correu electrònic ací : visitasguiadasyculturales@gmail.com

Gastronomia i turisme. Un eix gastronòmic entorn de la Hispanic Society i la visió d’Espanya de Joaquín Sorolla

L’any 1911 Sorolla rep l’encàrrec de decorar amb les seues obres la biblioteca de la Hispanic Society de Nova York. Per a això recorre cada espai del territori espanyol i així conèixer de primera mà la gastronomia, les festes i els paisatges que acabaria plasmant en els seus llenços.

Ara el xef Jorge de Andrés ha creat el «Menú Sorolla, Visió i Sabors d’Espanya», compost per catorze plats que faran que t’enamores encara més de les obres de l’artista.

Així que aquesta meravella de tour comença recorrent els carrers de València, el Museu de Belles Arts i acaba al Restaurant Vertical.

Per a reservar, envia un correu electrònic ací : visitasguiadasyculturales@gmail.com

Els espais de Sorolla i el Mediterrani: una ruta cicloturística pels principals emblemes de l’art, l’arquitectura i el disseny

Programada en el marc de València com a Capital del Disseny 2022, aquesta ruta es realitza amb bicicleta i es recorre València contemplant els llocs més lligats a la seua vida i obra, a més d’un trajecte pel Jardí del Túria replet d’obres arquitectòniques i un espai verd immens.

Després arribaràs fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències per a acabar aquest tour excepcional als barris mariners de El Cabanyal i La Malva-rosa, tots dos punts d’inspiració per a l’artista.

Per a reservar envia un correu electrònic ací : visitasguiadasyculturales@gmail.com

Visita combinada casa familiar Benlliure i Museu de Belles Arts

Coetanis, valencians i artistes, l’escultor Marià Benlliure i Sorolla van entaular una intensa amistat i van intercanviar la seua obra en nombroses ocasions. Sorolla va retratar a Benlliure i a la seua família i de la mateixa manera, Benlliure, conscient de que al pintor li agradava molt l’escultura, li va regalar diverses obres de gran valor sentimental. Aquesta visita guiada comença a la Casa Museu Benlliure, la llar de la família Benlliure, inclòs el seu germà el pintor Josep Benlliure, i acaba al Museu de Belles Arts de València, que són dos llocs referents per a veure obres dels dos artistes.

A la Casa Museu Benlliure gaudiràs d’un espai íntim amb magnífiques obres, a més d’un gabinet amb peces de format xicotet del que seria el camí de Sorolla d’ara endavant.

I ja al Museu de Belles Arts gaudiràs d’obres creades amb tot tipus de materials perquè Benlliure era un escultor tan versàtil com universal. A més de les obres de Sorolla que allí estan exposades, per descomptat.

Per a reservar envia un correu electrònic a aquesta adreça: visitasguiadasyculturales@gmail.com

Visita escultura monumental de Benlliure a València

I si vols aprofundir en l’obra de l’escultor universal Marià Benlliure, et recomanem aquest altre tour. Ell no disposa de museu propi ja que el seu art està dividit per tota la ciutat i els carrers són el seu museu.

En aquesta visita guiada recorreràs a peu el centre de la ciutat de València coneixent l’escultura monumental en l’espai públic i privat.

Com reservar? Ací: visitasguiadasyculturales@gmail.com

Ja siga caminant, sobre rodes o de manera virtual, no et perdes aquesta genial oportunitat d’aprofundir en la vida de Joaquín Sorolla gaudint d’una d’aquestes visites guiades exclusives.

Que no t’ho conten!
 

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  12-12-2023

 • A:

  31-12-2023

 • Lloc

  Segons punt d’inici de l’activitat.

 • Preu

  «Sorolla, el pintor de València»
  Adult 16 €
  Jubilats 12 €
  Xiquets de 4 a 12 anys 6 €

  «Coneixent a Sorolla»
  Adult 10 €
  Tour privat 120 €

  «Visita combinada Museu Benlliure i MUBAV»
  125 € per persona sense impostos
  Mínim 5 pax

  «Visita escultura monumental de Benlliure a València»
  125 € per persona sense impostos
  Mínim 5 pax

  «La València de Sorolla»
  30 € per persona sense impostos
  Mínim 5 pax

   «Gastronomia i turisme. Un eix gastronòmic entorn de la Hispanic Society i la visió d’Espanya de Joaquín Sorolla»
  160 € menú sense maridatge 
  Mínim 4 pax- màxim 6 pax

  «Els espais de Sorolla i el Mediterrani: Una ruta cicloturística pels principals emblemes de l’art, l’arquitectura i el disseny en el marc de València com a Capital del Disseny 2022»
  De dilluns a divendres – inclou lloguer de bicicleta.
  50 € per persona
  Caps de setmana – inclou lloguer de bicicleta.
  60 € per persona
   

AGENDA AÑO SOROLLA