“Sculpting Reality”, exposició fotogràfica al Bombas Gens Centre d’Art

Categories: exposició.

Bombas Gens

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

Si eres una persona apassionada de la fotografia i l’estil documental aquesta proposta t’agradarà. A València tens l’oportunitat de veure una gran exposició sobre la història fotogràfica artística des dels anys trenta del segle XX fins a l’actualitat.

 

Sculpting Reality. L’estil documental en la Col·lecció Per Amor a lArt, és el títol de la mostra composta per una selecció de 300 obres d’autors fonamentals que no sols aspiren a reflectir la realitat, sinó que reflexionen sobre la seua veracitat, la seua posada en escena o el concepte de serialitat en l’art.

 

Aquesta manera de representar la realitat més pura i transparent evoluciona integrant-se en la fotografia artística, avançant cap a una sèrie de treballs conceptuals en un recorregut historiogràfic a través de la mirada de dèneu autors que conviden a l’espectador a reflexionar. Artistes com Walker Evans, Robert Frank, David Goldblatt, Anthony Hernández, Helen Levitt, Susan Meiselas, Tod Papageorge, Ian Wallace, Garry Winogrand, entre d’altres, componen la mostra.

 

Tens una cita amb l’art, visita l’exposició al Bombas Gens Centre dArt fins al 15 de maig de 2022. Entrada gratuïta.

 

Consulta més informació ací.

Informació d'interés

Obtenir ruta