Òpera de Txaikovski a Les Arts

Categories: música.

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

Tres actes amb direcció i intèrprets de primer nivell.

Txaikovski deu sobretot la seua fama a ballets com “El trencanous” i “El llac dels cignes”, però també va tenir temps de compondre fins a onze òperes. Una de les més destacades va ser “La dama de piques”. Els aficionats a l’òpera podran gaudir-la de l’1 al 14 d’octubre al Palau de les Arts.

“La dama de piques” està basada en un conte homònim de Pushkin que va captivar a Txaikovski pel tortuós dels camins de l’ànima que recorre: la cobdícia i l’avarícia, l’engany amorós i tot el remordiment que aquests actes provoquen; la mort de dues dones enganyades i la bogeria del protagonista en veure’s arruïnat i comprendre que el destí estava escrit des del principi en les cartes.

El director d’escena londinenca Richard Jones planteja una posada en escena obscura en la qual predominen moments de potent impacte visual, fent partícip a l’espectador de la tensió dels personatges.

James Gaffigan dirigeix per segona vegada l’angoixant drama de Txaikovski. Estarà al capdavant d’un repartiment sòlid encapçalat pel tenor armeni Arsen Soghomonyan, qui ha sigut recentment l’Otello de Gergiev i Mehta. L’acompanyen la veterana Doris Soffel, recordada per la seua aborronadora Klytämnestra en Elektra, la soprano russa Elena Guseva en el paper de la protagonista femenina, Lisa, així com els barítons Roman Burdenko i Nikolay Zemlianskikh.

Una oportunitat de descobrir a un Txaikovski no tan conegut, però en una obra major amb intèrprets i direcció de primer nivell.

¡Compra ja les entrades!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-10-2023

 • A:

  14-10-2023

 • Informació dels horaris

  19:30 hores

 • Lloc

  Av. del Professor López Piñero, 1, 46013 València,

 • Preu

  Des de 16€

COM ARRIBAR

Palau de les Arts, Av. del Professor López Piñero, 1, 46013 Valencia, España

Obtenir ruta

Informació d'interés

17 Mon
26º 18º