«Onirika, la Fàbrica de Somnis»: un xou diferent

Categories: Nadal, música, espectacle.

Viu moments d’emoció i fantasia amb Dinamic, la companyia col·laboradora del Cirque du Soleil

El Teatre La PlaZeta es converteix en un espai màgic aquest Nadal amb un espectacle de dansa d’atmosfera màgica i una escenografia delicada que et deixen amb la boca oberta.

«Onirika, La Fàbrica de Somnis» és una teatral circus experience que et convida a gaudir d’una experiència nadalenca pleneta d’emoció i fantasia a càrrec de Dinamic, la companyia col·laboradora del Cirque du Soleil.

Aquest pla apte per a tota la família està disponible del 23 de desembre al 6 de gener. Per a reservar el teu lloc pots anticipar-te comprant la teua entrada ací. 

A més, aquestes festes venen amb premi, amb la teua entrada per a qualsevol espectacle en Teatre La PlaZeta pots entrar de manera gratuïta al València Christmas Market, un espai en el qual et divertiràs a la Plaça del Nadal, la pista de gel, foodtrucks i la gran sorpresa. És possible que neve a València? 

Si no et vols quedar amb la intriga, ja saps, reserva la teua entrada com més aviat millor i gaudeix d’un gran pla aquest Nadal al Teatre La PlaZeta i el València Christmas Market.
 

COMPRA LA TEUA ENTRADA

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  23-12-2023

 • A:

  06-01-2024

 • Lloc

  Teatro La PlaZeta Av. del Primat Reig, 8, 46019 València

 • Preu

  Des de 12 €

COM ARRIBAR

Teatro La Plazeta, Av. del Primat Reig, 8, 46019 València, España

Obtenir ruta