Música, cultura i esport al València Flow Fest

Categories: música, festival urbà.

Xerrades culturals, esport, lifestyle i, per descomptat, la música componen la programació del València Flow Fest: el festival que s’inaugura el 6 de maig a La 3 Park – Spook multiespacio de Pinedo.

Flow significa fluir. Flow és bona ona. Flow és el que sents quan fas el que vols de la millor manera possible.

I això és el que vol aconseguir aquest esdeveniment: que el públic es deixe portar i gaudisca d’aquest fantàstic espectacle que pretén col·locar a la capital del Túria en l’epicentre de l’escena internacional d’esdeveniments LGBTQ+.

Diferents escenaris amb diversos estils musicals per a tots els gustos acullen concerts de més de trenta artistes nacionals i internacionals com Samantha Hudson, Isabella, Taiko Tikaro, La Prohibida o Muñekitas.

En la secció cultural, el Flow Fest proposa conferències interessants impartides per influents perfils de la comunitat LGBTQ+; Daniela Requena, Javier Gil Quintana o Damián López són alguns dels ponents.

I si t’agrada l’esport, els dies 5 i 6 pots participar en el Torneig de voleibol platja amb la Malva-rosa com a escenari.

No et perdes del 6 al 8 de maig la primera edició del València Flow Fest. Prepara’t per a un cap de setmana ple de molta música, cultura i bon rotllo :)

Obtenir ruta