Més de 50 obres que visitar a «La València de Joaquín Sorolla»

Categories: exposició.

Sorolla

Admira els traços de tot un mestre de la pintura en l’exposició «La València de Joaquín Sorolla» a la Casa-Museu Benlliure.

La Casa-Museu Benlliure ha portat a la ciutat la mostra «La València de Joaquín Sorolla», una exposició amb més de 50 obres que es podrà visitar fins al 3 de febrer de 2024.

A través de diferents quadres, notes de color i dibuixos, podràs conéixer com veia el mestre Sorolla els espais més emblemàtics i característics de la ciutat de València a principis del segle XX. 

Aquesta exhibició serà un dels últims actes de la celebració del centenari de la mort del pintor valencià; un geni de la pintura que va enriquir el patrimoni artístic de la ciutat amb cada obra que signava.

La mostra, que s’ha organitzat en col·laboració amb el Museu Sorolla de Madrid, mostra dos evolucions paral·leles. D’una banda, com la ciutat i els seus habitants van canviar i es van adaptar a les necessitats del nou segle, i, per altra banda, el creixement de Sorolla com a artista al llarg dels anys.

Una cita cultural a colp de llapis i pinzell que no et pots perdre!
 

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  20-10-2023

 • A:

  03-02-2024

 • Informació dels horaris

  De dimarts a dissabte de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 19.00 h
  Diumenges i festius de 10.00 h a 14.00 h

 • Preu

  2 € per persona
   

 • Informació d'interés

  1 € preu reduït
  Entrada gratuïta amb la València Tourist Card
  Diumenges i festius entrada gratuïta

COM ARRIBAR

C. de la Blanqueria, 23, 46003 València, España

Obtenir ruta