L’exposició Temporada Il·lustrada es presenta al MuVIM

Categories: exposició.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat MuVIM presenta l’exposició Temporada Il·lustrada. Durant el 2022, una sèrie d’artistes gràfics exposaran les seues obres en diferents mostres de gran qualitat.

El mes de gener es presenta l’obra de l’il·lustrador Elías Taño. L’artista és conegut per il·lustrar llibres per a editorials com Bromera, Virus o Tigre de Paper. Però també en revistes i cartelleria d’esdeveniments musicals, teatrals i obres de teatre.

Entre febrer i març el torn serà per a la valenciana Aitana Carrasco. Aquesta il·lustradora enfocada en treballs infantils va guanyar el IX Concurs d’Àlbum Il·lustrat: A la Orilla del Viento (Mèxic). Les seues obres són bastant cridaneres i val la pena observar-les!

Luís Demano serà l’il·lustrador protagonista en els mesos d’abril i maig. Demano es caracteritza pels seus treballs de crítica social, publicant en importants mitjans com El Mundo o ABC. Finalment, entre juny i juliol serà el torn de Memosesmás. Es tracta d’un estudi multidisciplinari que usa la il·lustració amb tocs d’humor.

L’entrada al MuVIM és gratuïta, així que no et perdes la Temporada Ilustrada!

+ INFO

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-01-2022

 • A:

  31-07-2022

 • Informació dels horaris

  De dimarts a dissabte: de 10 a 14 h. i de 16 a 20h.

  Diumenges i festius: de 10 a 20h.

 • Lloc

  Carrer de Quevedo, 10, 46001 València

COM ARRIBAR

MuVIM, Calle Quevedo, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L3, L5, L9.
19 Sun
23º 16º