L’exposició «Emergency on Planet Earth» arriba al CCCC

Categories: exposició.

No t'ho perdes

La Terra es troba en perill constant per les accions de l’ésser humà i conéixer els problemes ambientals és el primer pas per a conscienciar-nos de les conseqüències dels nostres actes i començar a buscar solucions.

Per això, «Emergency on Planet Earth» al Centre del Carme de Cultura Contemporània és una exposició imprescindible.

Composta per dotze espais diferenciats, cadascun d’ells aborda una problemàtica ambiental diferent: calfament global, producció de residus, pèrdua de biodiversitat, contaminació…

A través de murals gegantescos, escultures originals i instal·lacions peculiars, l’exposició mostra com la intervenció de la mà humana pot arribar a perjudicar l’entorn.

«Emergència en el planeta Terra» aposta per l’art urbà com a motor de canvi i compta amb la col·laboració exclusiva de catorze artistes nacionals i internacionals, entre els quals trobem a Onur, Xelon, Will Coles, Marina Capdevila o Doa Oa.

Vinz Feel Free ens convida a reflexionar a través de l’exposició sobre la situació actual de la Terra. I és que, com diu el co-comissari de l’exposició: «És a la nostra mà construir o destruir el planeta».

No et perdes «Emergency on Planet Earth», una reivindicació sobre la necessitat de protecció i recuperació del nostre planeta. Del 4 de març al 4 de setembre al CCCC.

Obtenir ruta