L’exposició «Camins de modernitat 1860 - 1980» arriba a València

Categories: exposició.

No t'ho perdes

Un centenar d’obres d’artistes mediterranis com Joaquín Sorolla, Santiago Rusiñol, Antoni Tàpies o Miquel Barceló integren la mostra «Camins de modernitat 1860 - 1980».

Aquesta exposició, formada en la seua majoria per peces exclusives de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, s’ha instal·lat en la seu valenciana de la Fundació Bancaixa per a proposar al públic un viatge artístic únic.

L’aventura comença amb creacions procedents dels inicis del naturalisme. Progressivament, l’itinerari avança cap a moviments com el modernisme, el luminisme o el noucentisme.

Després de mostrar l’actitud innovadora però melancòlica dels artistes d’aquests períodes, «Camins de modernitat» posa el fermall final a l’exposició amb diferents obres avantguardistes que expressen un nou concepte de bellesa.

«Camins de modernitat 1860 - 1980» és una mostra original amb la qual gaudir d’un recorregut retrospectiu únic de diversos moviments pictòrics des de la segona meitat del s. XIX fins als anys huitanta del s. XX.

Aprofita l’oportunitat de descobrir l’evolució de l’art mediterrani sense haver d’eixir de València :)

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  26-04-2022

 • A:

  18-09-2022

 • Informació dels horaris

  De dimarts a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.30 h

 • Lloc

  Plaça de Tetuan, 23. València

 • Preu

  Entrada general: 7 euros

  Entrada reduïda: 4 euros

  Entrada gratuïta: fins a 12 anys

COM ARRIBAR

Plaça de Tetuan, 23, València, España

Obtenir ruta