La gira més especial de Teenage Fanclub passarà per València

Categories: música.

Concert

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

La banda escocesa tocarà en recintes per a públic assegut.

A l’octubre i novembre d’enguany, Teenage Fanclub realitzarà una extensa gira pel Regne Unit i Europa. València serà una de les primeres parades, el 17 d’octubre en Rambleta.

Teenage Fanclub han estat en multitud d’ocasions al nostre país. El realment únic i especial d’aquesta gira és que, per primera vegada, la banda tocarà en sales de concerts amb el públic assegut.

En comentar sobre la gira, Raymond McGinley un dels tres membres permanents de la banda, ha declarat: “Després del nostre àlbum més recent vam fer una gira pel Regne Unit / Europa, si bé va ser genial estar de tornada en la carretera novament després de la pandèmia, ens vam adonar que en molts dels llocs havíem estat tocant una vegada i una altra durant més de trenta anys. Pensem que la pròxima vegada hauríem d’intentar fer una cosa un poc diferent. Com a part d’aquesta gira, toquem en un parell de llocs amb el públic assegut i gaudim de l’experiència. Vam tenir la sensació que l’audiència també ho va fer”.

El llançament de l’àlbum més recent de Teenage Fanclub va ser “Endless Arcade” l’any 2021. També van llançar una nova cançó “I left a light on” l’any passat. En qualsevol cas, els fans de la banda escocesa segur que podran gaudir dels grans clàssics que s’inclouen en els seus discos dels noranta, com “Sparsky’s dream”, “The concept”, “About you”, “Start again” i tants altres de la seua exitosa i dilatada carrera.

L’aforament en concerts amb públic assegut és molt limitat, així que no cal despistar-se amb les entrades. Serà un concert realment especial!

TICKETS

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  17-10-2023

 • A:

  17-10-2023

 • Informació dels horaris

  20:30 h

 • Lloc

  Bulevar Sur, esq. calle Pío IX 46017 València

 • Preu

  General i llotges 30 € + 3 € de despeses de gestió en internet i taquilla. Laterals 25 € + 2,5 € de despeses de gestió en internet i taquilla.

COM ARRIBAR

Calle Pío IX, 46017 Valencia, España

Obtenir ruta