«Hui és demà»: el projecte que combina disseny i art contemporani

Categories: exposició.

 

 L’Associació de Galeries d’Art de la Comunitat Valenciana (LAVAC) participa en la València Capital Mundial del Disseny 2022 amb una original programació d’exposicions, performances, xarrades, taules redones i tallers en diverses galeries valencianes.

L’objectiu d’aquest projecte és donar visibilitat a les entitats que es dediquen a l’art contemporani a la Comunitat Valenciana, a més d’aportar creativitat, innovació, investigació, reflexió, comunicació i esperit crític a un públic ampli i divers.

Com?

Utilitzant l’art com a mitjà per a repensar el món.

Gaudeix de «Solas» en Galeria Cánem, viu «Tresor» en Shiras Galeria, descobreix «Les formes que sostenen el discurs» en The Liminal, o contempla «El poder del sentinella» en Espai Nivi.

«Hui és demà» s’inaugura amb tretze exposicions imprescindibles repartides en deu galeries d’art de la Comunitat Valenciana.

El projecte es duu a terme al llarg del 2022 i el primer trimestre de 2023, per la qual cosa la programació s’anirà actualitzant gradualment.

Comença a obrir boca amb el programa d’activitats d’aquest trimestre i consulta la web oficial de LAVAC per a estar al dia de les propostes preparades per als pròxims mesos, que són moltes.

A més és la primera vegada enguany que l’art contemporani forma part del World Design Capital València 2022 de manera explícita, així que no et perdes aquesta fusió del disseny amb l’art.

MÉS INFORMACIÓ

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    04-03-2022

  • A:

    31-03-2023

20 Mon
23º 16º