El violinista Ara Malikian torna a València

Categories: música.

Viu de nou la música com ho feies de xiquet gràcies a la nova gira del genial violinista «Ara Malikian World Tour»

Després d’esgotar les entrades per al concert del 5 de febrer al Palau de Congressos de València, el violinista tornarà el 26 de març amb la seua nova gira: «Ara Malikian World Tour». Una nit per gaudir de les notes més vibrants del seu violí en un espai únic a la ciutat.

Aquesta gira està inspirada en el fill del violinista, reflexionant sobre com els xiquets gaudeixen de la música convertint-la en una cosa molt especial… Els adults ja han passat aquesta etapa i la vida adulta és un rotllo.

Això és el que vol regalar-nos l’artista amb la seua nova gira, tornar a viure la música com ho féiem fa ja uns quants anys.

La imaginació d’un xiquet pot convertir les notes en calamars robòtics, instruments voladors i fins i tot dinosaures. Aquesta és la màgia de la música escoltada per una ment que deixa volar la seua imaginació, i abra kadabra, ara el públic és part d’aquesta il·lusió.

No et perdes l’oportunitat de viure la música com un xiquet i fes-te ja amb la teua entrada per a «Ara Malikian World Tour»!

RESERVAR ENTRADAS

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  02-02-2024

 • A:

  02-02-2024

 • Preu

  Des de 50€

COM ARRIBAR

Palacio de Congresos de Valencia, Av. de les Corts Valencianes, 60, 46015 València, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L1, L2, L4.
 • Autobús: 62, 63, 99.
30 Thu
27º 18º