El Vaixell del Nadal arriba a València

Categories: festes i tradicions.

No t'ho perdes

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

La Marina de València un any més combina cultura, música, esport, gastronomia i oci familiar per a gaudir del Nadal prop de la mar. Espais i propostes per a tots els gustos i edats que fan de l’històric port de València el lloc on succeeixen les coses bones.  
 

El Vaixell del Nadal arriba a València  

Dos Vaixells del Nadal arriben a la Marina de València per a navegar al costat de Papà Noel, els Reis Mags o personatges fans del Grinch. 
Planifica’t, que pots agafar els dos navilis per un preu especial ja que l’activitat dura 30 minuts i comença amb una hora d’interval en cada vaixell, fet que fa possible combinar els dos viatges.


En el navili tradicional viurà Papà Noel fins al 25 de desembre i, després d’aquest dia, el rellevaran els Reis Mags fins al 4 de gener. Els podeu visitar en família i navegar amb ells perquè els xiquets i les xiquetes els facen arribar els seus desitjos per a aquestes festes.


En canvi, en el navili de «Un Nadal diferent» s’han colat personatges fans del Grinch que odien el Nadal… encara que són divertits i un poquet gamberros. Prometen una travessia entretinguda! 


Això sí, intentaran que renuncies a aquesta tradició, però tal vegada no ho aconsegueixen si entre totes les persones que feu la travessia els demostreu que s’equivoquen.


Les embarcacions faran eixides de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h des de l’atracada al costat del Tinglado número 2 i l’Edifici del Rellotge entre el 3 de desembre i el 4 de gener. 


Però, els vaixells no eixiran del 24 de desembre a partir de les 14.00 h fins a les 16.00 h del dia 25; ni des de les 14.00 h del 31 de desembre fins a les 16.00 h de l’1 de gener de 2023.
El preu d’un viatge per persona és de 6 € i el de dos viatges, 11 €. Si aneu en grup de més de 20 persones, el preu baixa un euro per persona. 


I ull, que si és una eixida d’un col·legi fan preu especial de 8 € per als dos vaixells.


Aconsegueix les teues entrades des de 5 € en la web oficial del Vaixell del Nadal.

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    01-12-2022

  • A:

    04-01-2023

Todo lo que puedes hacer en Navidad en València

COM ARRIBAR

La Marina de Valencia, Calle Muelle de la Aduana, Valencia, España

Obtenir ruta