El millor de la música urbana en Latin Fest València

Categories: festival urbà.

ÀREA TURÍSTICA: Platges i poblats marítims

Música i ritmes llatins de primer nivell al costat de la mar.

El Latin Fest València torna a València el 13 de juliol. El superconcierto de música urbana serà un any més en el recinte de La Marina Sud del port de València: 30.000 m² per a gaudir del reguetón, el trap i els ritmes llatins. Un esdeveniment de nivell internacional que inclou en el seu cartell a artistes tan potents com Jhayco i JC Reis.

En les passades edicions Latin Fest va comptar amb la presència de grans nom de la música urbana (Myke Towers, Arcangel, Eladio Carrión o Bad Bunny…) així que podem esperar el bo i millor per a este 2024

El festival ha aconseguit tal prestigie que el ritme de venda d'entrades és ja frenètic, i és possible que s'arribe prompte al “sold out”. S'espera un altre gran ple absolut en el gran espai de La Marina.

El Latin Fest continua demostrant que és un dels festivals de major creixement entre els quals se celebren en la Comunitat Valenciana. El públic seduït per la nova ona de la música llatina és jove i no para de créixer, a més, l'emplaçament triat el fa, encara si cap, molt més atractiu.

Torna a ballar i a perrear en el millor entorn per a l'estiu, al costat de la mar. El dissabte 13 de juliol de 2024 tens una cita a València amb la millor música urbana.

FES-TE JA AMB LES ENTRADES!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  13-07-2024

 • A:

  13-07-2024

 • Preu

  Des de 43,89€

Com arribar

 • Autobús: 15.

Informació d'interés

24 Wed
33º 25º