Descobreix Àgora València: un pavelló original en el cor de València

Categories: espectacle, exposició.

Disseny

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Si t’apassiona el món del disseny, no et pots perdre Àgora València: un edifici efímer que s’ha convertit en aparador de la programació de World Design Capital València 2022.

Situada en la icònica Plaça de l’Ajuntament, no és només una estructura sostenible que combina tradició i avantguarda, artesania i indústria, originalitat i creativitat.

Àgora és un pavelló desmuntable, obert i accessible amb una programació completíssima: taules redones, tallers didàctics, trobades professionals i exposicions o conferències, entre altres propostes.

Aquesta peculiar construcció de vareta i ceràmica, a més de ser un espai original per a donar cabuda a diferents activitats relacionades amb el món del disseny, és de per si una obra d’art que val la pena visitar.

El seu sostre ondulat simula les ones de la mar i, en fer-se de nit, Àgora s’il·lumina com si fora un far, transmetent a l’espectador l’essència del Mediterrani.

A més, des del 21 d'octubre Àgora compta amb la instal·lació de RadianteLab: un sistema lumínic que genera arquitectura en temps real per mitjà d'algorismes i que es pot visitar tots els dies de 20.00 h a 21.00 h.

L’estructura estarà en el centre de la ciutat fins a finals de desembre —moment en el qual es traslladarà a la Marina de València— així que, si passes per allí, aprofita l’oportunitat de gaudir de les activitats programades i descobrir les meravelles de la creativitat valenciana en un espai únic com a escenari.

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  16-06-2022

 • A:

  31-12-2022

 • Lloc

  Plaza del Ayuntamiento s/n. València

COM ARRIBAR

Plaza del Ayuntamiento, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L2, L5.
 • Autobús: 6, 27, 60, 62, 71.
23 Tue
29º 24º