Coetanis de Sorolla en la reobertura del Museu de la Ciutat

Categories: exposició.

Sorolla

El museu recull 140 obres de l’època de l’artista amb l’exposició «La ciutat dels artistes. Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i les Indústries de València»

És l’any de Sorolla i, a més d’exposicions amb pintures de l’artista, s’han programat exhibicions en les quals es posa en relleu la seua influència en altres creadors. És el cas de «La ciutat dels artistes. Joaquín Sorolla i el Palau de les Arts i les Indústries de València».

En aquesta ocasió, el Museu de la Ciutat et convida a contemplar més de 140 obres de l’època de Sorolla creades entre finals del s. XIX i principis del s. XX amb peces d’artistes valencians en les quals es pot veure l’efervescència cultural de l’època.

Tot això ha sigut possible per la generositat dels museus i les entitats valencianes que han cedit obres per a la mostra, entre els quals destaquen el Museu de Belles Arts de València i la Casa Museu Benlliure, sumant-se també nombrosos col·leccionistes privats.

Si t’interessa visitar aquesta exposició que s’emmarca en els actes commemoratius de l’any de Sorolla que se celebren a la ciutat de València, pots fer-ho al llarg de 2023. 

MÉS INFO

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  15-05-2023

 • A:

  31-12-2023

 • Informació dels horaris

  De dimarts a dissabte: de 10.00 h a 19.00 h

  Diumenges i festius: de 10.00 h a 15.00 h

 • Lloc

  Museo de la Ciudad Pza. Arzobispo, 3 CP 46003 València

 • Preu

  - Entrada general: 2 €.

  - Entrada per a estudiants amb carnet Jove, grups, jubilats i xiquets entre 7 i 12 anys: 1 €.

  - Entrada per als diumenges i festius: gratuïta.