Aprofita els descomptes del Bo Comerç VLC

Categories: shopping.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Si vols rebre fins a dos bons de 50 euros cadascun per a fer compres, posa molta atenció a aquesta informació. El Bo Comerç VLC ha arribat perquè faces les teues compres i t’estalvies fins a 100 euros!

 

El funcionament del Bo Comerç VLC és senzill i estarà vigent fins al 30 de novembre. Només has d’entrar en la pàgina web i triar l’opció COMPRA EL TEU BO. A continuació, has d’ingressar i confirmar les teues dades (DNI o NIE) i després pagar en línia 50 euros pel bo. En pagar aquests 50 euros, et faran arribar un bo de 100 euros, perquè te’l gastes en el que vulgues, en els comerços adherits a aquesta increïble campanya.

 

Cada persona (major de 16 anys) pot accedir a un màxim de dos bons. Una vegada que hages pagat de manera en línia, has de recollir el Bo Comerç en l’oficina de Caixa Popular que tu tries.

 

Pots usar el Bo Comerç VLC en diverses compres o en una sola. Si el preu del producte que vols excedeix el valor de 100 euros del teu bo, has d’abonar la resta. Aprofita i compra ja el teu Bo Comerç VLC!

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    01-10-2021

  • A:

    30-11-2021

14 Fri
24º 15º