Flamenc al Teatre Olympia i Talia

Categories: música, espectacle.

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

Si vols gaudir del millor flamenc en directe aquest és el teu pla!

 

Més concerts, grans artistes i novetats en el VII Cicle Panorama Flamenc!

 

Torna l'artista Miguel Fernández El Yiyo després d'omplir el Teatre Talia al mes de desembre, aquesta vegada en un teatre de major aforament com és l'Olympia, el dilluns 19 d'abril.

 

Serà també a l'Olympia on actuarà l'aposta forta d'aquest cicle, amb el concert de Mayte Martin acompanyada per la reconeguda balladora Patricia Guerrero. Ambdues ens proposen una incitació al record, a aquesta acció guaridora d'agitar la memòria per a rendir culte al passat. Reserva la teua entrada per al pròxim 8 de juny!

 

El ‘duende’ flamenc i l'esperit indi es donen la mà en el projecte de A Kali Kanto, un trio format per Tino di Geraldo (tabla), Melón Jiménez (guitarra) i Lara Wong (bansuri), que visitarà el Talia el dijous 29 d'abril, acompanyats per la balladora mexicana Karen Lugo com a artista convidada.

 

També al Talía, el diumenge 2 de maig, podrem gaudir del concert de María Toledo, “la flamenca del piano”, que per fi presenta a València el seu disc “Corazonada”.

 

El 25 de maig la balladora Asunción Demartos presentarà el seu nou espectacle “Urbana”, acompanyada per músics valencians com els guitarristes Juan de Pilar i José Antonio Torres, Niño de Aurora i Javier Calderón al cant. “Urbana” és un espectacle que ens endinsa en la fortalesa de la condició femenina.

 

El pròxim 29 de juny es donaran cita en “Meraki Sinergias” tres grans mestres, i ho fan d'una manera singular, a través de la guitarra de Diego Losada, el contrabaix de José Miguel Garzón i la percussió d'Israel Suárez El Piraña. I a ells s’uneix la dansa de Jesús Carmona, Premi Nacional de Dansa, en qualitat d'artista convidat.

 

Tanca aquest VII cicle, el dilluns 19 de juliol, La Negra & Panky presentant la gira del seu nou àlbum 'De otra manera', un missatge global ple d'esperança i bones vibracions amb ritmes flamencs, so pop llatí i una veu única i personal.

 

No et perdes el millor flamenc a València! Reserva les teues entrades!

Comprar entrades

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    21-02-2023

  • A:

    21-02-2023

Informació d'interés

21 Tue
24º 16º