FAQs Preguntes freqüents de la València Tourist Card

1- Què és la Valencia Tourist Card?

És una targeta turística que ofereix transport públic gratuït i moltes de les activitats culturals i d’oci de València gratis o a un preu reduït. Les targetes són individuals. Es requereix una targeta per persona. 

2- Quines modalitats de València Tourist Card n’hi ha?

Hi ha Valencia Tourist Card de 24 h, 48 h i 72 h. La targeta s'activa amb el seu primer ús en un punt d'utilització (museu, transport públic…). Hi ha lectors habilitats a tal fi. Les hores de validesa començaran a comptar a partir d'aqueix moment. Una vegada hages utilitzat la teua València Tourist Card, recicla-la en les nostres Oficines de Turisme. El medi ambient t'ho agrairà.

Valencia Tourist Card 7 días sin transporte: validesa de 7 dies

3- Validesa de la targeta.

La targeta és vàlida per hores consecutives. Si per exemple s'activa una targeta de 72 hores el dilluns a les 15:00, serà vàlida fins dijous, a les 15:00.

4- Puc ampliar la durada de les meues targetes València Tourist card?

Sí, la València Tourist Card és ampliable i pot recarregar-la en qualsevol Tourist Info.

La València Tourist Card 7 dies sense transport no pot ser ampliada. Podrà adquirir una nova en qualsevol Tourist Info.

5- Què puc fer si no funciona la meua València Tourist Card?

Si la seua targeta falla o dóna algun error, ha d'acudir amb ella a qualsevol de les nostres oficines de Turisme juntament amb el bono / tiquet de compra.

6- Els preus de la targeta València Tourist card són els mateixos que trobaré a Oficines de Turisme?

NO. La botiga en línia ofereix alguns productes a preus exclusius. El 10% de descompte en la targeta València Tourist Card és únicament aplicable a la compra en línia.

7- Puc fer servir la València Tourist Card des de l'Aeroport?

Sí. La València Tourist Card inclou el trajecte en metro des de l'Aeroport a la ciutat i viceversa. Sempre dins de les hores de validesa de la targeta.

8- Existeix una VTC per a xiquets?

Els xiquets entre 0-5 anys no la necessiten, ja que disposen de gratuïtat o de tarifa reduïda en els actius turístics. 

A més, els xiquets fins a 5 anys inclusivament viatgen gratis en els autobusos urbans de l’EMT. Fins als 10 anys inclusivament en el cas del metro i el tramvia. En trens de rodalies no paguen fins als 6 anys (fins a un màxim de dos xiquets per bitllet d’adult).  

Per a xiquets entre 6 i 12 anys, s’aplicarà un 15% de descompte sobre la tarifa oficial, per la compra d’una targeta d’adult, tant en la web com en les oficines de turisme. 

9- Existeix una València Tourist Card per a jubilats i/o pensionistes?

Sí, s'aplicarà un 15% de descompte a persones majors de 65 anys i jubilats / pensionistes que presentin document acreditatiu. Aquest descompte està únicament disponible en Oficines de Turisme.

10- Existeix una València Tourist Card per a estudiants?

Sí, s'aplicarà un 15% de descompte a estudiants titulars d'un carnet jove o d'estudiant (imprescindible presentar carnet). Aquest descompte està únicament disponible en Oficines de Turisme.

11- Enviaments, Lliuraments i recollides d'articles.

A la nostra botiga online pot triar la possibilitat d'enviament a domicili, lliurament al seu hotel o recollida a qualsevol de les nostres Oficines de Turisme.

Si ha triat l'opció d'enviament a hotel, recorde que ha de sol·licitar el paquet a la recepció de l'Hotel presentat el seu DNI.

Recollida a Oficines d'Informació Turística (OIT): Comprove l'horari i el llistat de Oficines disponibles per a la recollida de compres de Vlcshop. Aquesta llista es troba en l'e-mail de confirmació de la compra.

Recollida a Quiosc Digital: Pot recollir la seua comanda en el QUIOSC DIGITAL de l'Aeroport. A la màquina, haurà d'introduir el nombre de comanda i l'e-mail que va especificar durant el procés de compra.

12- Política de devolucions de València Tourist Card

Es podrà realitzar la devolució de l'import, sempre que les targetes no hagen estat utilitzades. Pot sol·licitar la devolució a través de vlcshop@visitvalencia.com o en aquelles Oficines de Turisme que siguen punt de recollida de la VLC Tourist Card. En aquest últim cas, el personal d'Oficines de Turisme s'encarregarà únicament de la seua recollida i de comprovar que no han estat utilitzades.

La devolució els diners haurà de sol·licitar-se a través de vlcshop@visitvalencia.com, indicant el número de comanda, el motiu de la devolució i l'Oficina de Turisme a la qual han estat dipositades les targetes.

També pot enviar les targetes per correu postal a la següent adreça:

VISIT VALÈNCIA
A / A. VLCShop
Av. Corts Valencianes nº41 baix
46015 València

Espanya

Nº Comanda

No oblidi indicar el número de comanda i el motiu de la devolució. Les despeses d'enviament aniran a càrrec de client. Un cop comprovem que les targetes no han estat utilitzades, li reintegrarem l'import de les mateixes.

13- Descomptes amb València Tourist Card.

Per poder beneficiar-se dels descomptes de València Tourist Card, ha de fer la compra conjunta de tots els productes. A l'afegir tots els productes a Carro de compra, se li aplicarà el descompte de forma automàtica.

Si ja ha realitzat una compra de València Tourist Card i desitja obtenir algun producte amb dret a descompte a posteriori, poseu-vos en contacte amb vlcshop@visitvalencia.com i li facilitarem un codi de descompte.

14- A l'acabar la meva estada a València, puc reciclar la meua targeta València Tourist Card?

Les València Tourist Card de 24h, 48h i 72h poden ser reciclades.

Pot lliurar-les, al acabar la seua estada a la ciutat, al personal d'una de les nostres Oficines de Turisme.

15- Caducitat de la targeta.

24, 48 ó 72 hores des del seu primer ús en un punt d'utilització (Museu, transport públic ...)

16- Com puc saber quins restaurants, comerços i descomptes estan inclosos amb la València Tourist Card?

Trobareu tota la informació a la Guia de descomptes de la València Tourist Card.

17- Què passa si no pas a recollir les meues targetes València Tourist Card en la data prevista?

Les targetes que no hagen estat activades, caduquen al cap l'finalitzar l'any en curs.

Pot avisar-nos quan sàpiga la nova data de la seua visita o bé sol·licitar una devolució de les seues targetes (veure política de devolucions).

Un cop passat el 31 de desembre de l'any en curs, no es podrà reclamar l'import de les targetes.

18- Quina diferència hi ha entre la VTC i la targeta de 7 dies sense transport?

La València Tourist Card és una targeta que permet l’accés gratuït als autobusos urbans i metropolitans, metro (inclosos els trajectes a l’aeroport), tramvia i trens de rodalies en la zona AB. Inclou, a més, una tapa gratuïta, accés als museus i monuments municipals de la ciutat, així com importants descomptes en serveis turístics, restaurants i botigues. 

La València Tourist Card 7 dies sense transport és una targeta de descomptes que NO inclou el transport. Inclou una tapa gratuïta, l’accés als museus i monuments municipals de la ciutat i importants descomptes en serveis turístics, restaurants i botigues. Amb aquesta targeta, a més, es pot gaudir de l’entrada gratuïta a la Catedral. 

19- Hi ha algun telèfon de contacte per a consultar els meus dubtes?

No disposem d'atenció telefònica, però pot contactar amb nosaltres mitjançant el xat en línia disponible a www.visitvalencia.com o enviant un correu electrònic a vlcshop@visitvalencia.com

20- On puc trobar informació de la targeta València Tourist Card?

Disposa d'informació detallada a www.valenciatouristcard.com

21- Com s'utilitza la València Tourist Card en el transport públic?

Passa la teua Valencia Tourist Card a la canceladora de PEU cada vegada que pugis a l'transport públic.

Podràs fer-la servir totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 ó 72 hores).

Si el revisor ho sol·licita, hauràs de mostrar la teua targeta i en cas de no haver-la passat per la validadora, la sanció podrà ser de fins a 50€.

22- Com s'utilitza la València Tourist Card en els Museus, monuments i recursos turístics?

Mostra a taquilla la teua València Tourist Card, pots aproximar al lector i espera al fet que la reconega.

Es il·luminarà la pantalla: verd- pots passar / vermell- la targeta ha caducat.

Només es pot utilitzar la Valencia Tourist Card un cop a la mateixa atracció.

Si la teua targeta falla en alguna atracció, prova a usar-la en una altra per assegurar-te que funciona correctament. Si segueix donant error, acosta't a una de les nostres oficines de turisme amb el teu tiquet de compra perquè puguem donar-te una solució.

23- Quins mitjans de transport inclou la València Tourist Card?

Transport inclòs en la València Tourist Card: 

  • Tots els autobusos urbans (EMT) 

  • Autobusos metropolitans (Metrobus) zona AB 

  • Metro i tramvia en la zona AB i trajectes a l’aeroport de València en la Zona C. 

  • Trens de rodalies (Renfe) en la zona AB. 

La ciutat disposa de 60 línies d’autobús, 9 de metro i tramvia i 6 línies de trens de rodalies per a desplaçar-te on vulgues des de la teua arribada, per arribar de l’aeroport fins al teu hotel, a la platja, a l’Albufera de València o a qualsevol altre punt d’interés. 

Valida la targeta en el transport 

Per a validar la teua targeta València Tourist Card en els diferents transports públics, hauràs d’acostar-la a la cancel·ladora de PEU cada vegada que puges al transport. Podràs usar-la totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 o 72 hores).