FAQs Preguntes freqüents de la València Tourist Card

1- Què és la València Tourist Card 24, 48, 72 hores?

És una targeta turística que ofereix transport públic gratuït i moltes de les activitats culturals i d’oci de València, gratis o a un preu reduït. Les targetes són individuals. Es requereix una targeta per persona. 

Hi ha tres tipus de targeta: 24, 48 o 72 hores, que ofereixen: 

 • Autobús urbà i metropolità, metro i tramvia zones AB. Inclou trajecte València-Aeroport-València (L3, L5 de metre). Transport en àrea metropolitana amb la xarxa de trens de rodalies i autobusos interurbans (MetroBus), tots dos en la zona AB. 
 • Entrada gratuïta en museus i monuments municipals. 
 • Descomptes de fins al 50% entre 130 serveis turístics, oci, botigues i restaurants concertats. 
 • Dues tapes i dues begudes. 

2- Què és la València Tourist Card 7 dies sense transport?

És una targeta turística que ofereix moltes de les activitats culturals i d’oci de València, gratis o a un preu reduït. Les targetes són individuals. Es requereix una targeta per persona. 

La València Tourist Card 7 dies sense transport inclou: 

 • Entrada gratuïta en museus i monuments municipals. 
 • Entrada gratuïta a l’IVAM i a la Catedral i el seu museu (amb audioguia inclosa). 
 • 10% de descompte en les entrades a Bioparc i la Ciutat de les Arts i les Ciències. 
 • Descomptes de fins al 50% entre 130 serveis turístics, oci, botigues i restaurants. 

3- Quina diferència hi ha entre la València Tourist Card i la targeta de 7 dies sense transport?

La València Tourist Card 24, 48, o 72 hores és una targeta que permet l’accés gratuït als autobusos urbans (EMT) i metropolitans (Metrobus), metro (zones AB, amb la parada de l’aeroport inclosa), tramvia i trens de rodalies (Renfe) en la zona AB. Inclou, a més, dues tapes i dues canyes, accés als museus i monuments municipals de la ciutat com la Llotja de la Seda, les Torres de Serrans i de Quart, el Museu Faller o l’Almoina, així com importants descomptes en els principals atractius turístics de la ciutat com la Ciutat de les Arts i les Ciències, Oceanogràfic, Bioparc, Bus Turístic, Palacio del Marqués de Dos Aigües, 20% de descompte en la Catedral i en serveis turístics, visites guiades, restaurants, spas i botigues. 

La València Tourist Card 7 dies sense transport és una targeta de descomptes que NO inclou el transport ni tapes amb canyes. Inclou l’entrada GRATIS a la Catedral del Sant Calze i el seu museu, a l’IVAM i als museus i monuments municipals de la ciutat com la Llotja de la Seda, les Torres de Serrans i de Quart, el Museu Faller o l’Almoina, així com importants descomptes en els principals atractius turístics de la ciutat com la Ciutat de les Arts i les Ciències, Oceanogràfic, Bioparc, Bus Turístic, Palacio del Marqués de Dos Aigües, i en serveis turístics, visites guiades, restaurants, spas i botigues. 

4- Puc ampliar la durada de les meues targetes València Tourist card?

Sí, la València Tourist Card és ampliable i pot recarregar-la en qualsevol Tourist Info.

La València Tourist Card 7 dies sense transport no pot ser ampliada. Podrà adquirir una nova en qualsevol Tourist Info.

5- Validesa de la targeta

La targeta és vàlida per hores consecutives. Si per exemple s’activa una targeta de 72 hores el dilluns a les 15:00 h, serà vàlida fins al dijous, a les 15:00 h. 

La València Tourist Card es pot utilitzar durant 24 h, 48 h o 72 h, depenent de la modalitat triada. La València Tourist Card té una validesa de 7 dies. La targeta portarà la data impresa i només es podrà utilitzar 7 dies a partir d’aquesta data per la mateixa persona.  

9- Puc usar la València Tourist Card 24, 48, 72 hores des de l’Aeroport?

Sí. La València Tourist Card de 24, 48, 72 hores inclou el trajecte amb metro des de l’Aeroport a la ciutat i viceversa. Sempre dins de les hores de validesa de la targeta. La València Tourist Card de 7 dies no inclou transport. 

7- Puc fer servir la València Tourist Card des de l'Aeroport?

Sí. La València Tourist Card inclou el trajecte en metro des de l'Aeroport a la ciutat i viceversa. Sempre dins de les hores de validesa de la targeta.

8- Existeix una VTC per a xiquets?

Els xiquets entre 0-5 anys no la necessiten, ja que disposen de gratuïtat o de tarifa reduïda en els actius turístics. 

A més, els xiquets fins a 5 anys inclusivament viatgen gratis en els autobusos urbans de l’EMT. Fins als 10 anys inclusivament en el cas del metro i el tramvia. En trens de rodalies no paguen fins als 6 anys (fins a un màxim de dos xiquets per bitllet d’adult).  

Per a xiquets entre 6 i 12 anys, s’aplicarà un 15% de descompte sobre la tarifa oficial, per la compra d’una targeta d’adult, tant en la web com en les oficines de turisme. 

9- Existeix una València Tourist Card per a discapacitats, jubilats i/o pensionistes?

Sí. S'aplicarà un 15% de descompte a persones discapacitades i a majors de 65 anys i jubilats / pensionistes que presenten document acreditatiu. Aquest descompte està únicament disponible en Oficines de Turisme.

10- Existeix una València Tourist Card per a estudiants?

Sí, s'aplicarà un 15% de descompte a estudiants titulars d'un carnet jove o d'estudiant (imprescindible presentar carnet). Aquest descompte està únicament disponible en Oficines de Turisme.

11- Enviaments, Lliuraments i recollides d'articles.

A la nostra botiga online pot triar la possibilitat d'enviament a domicili, lliurament al seu hotel o recollida a qualsevol de les nostres Oficines de Turisme.
Si ha triat l'opció d'enviament a hotel, recorde que ha de sol·licitar el paquet a la recepció de l'Hotel.

Recollida a Oficines d'Informació Turística (OIT): Comprove l'horari i el llistat de Oficines disponibles per a la recollida de compres de Vlcshop. Aquesta llista es troba en l'e-mail de confirmació de la compra.

Recollida a Quiosc Digital: Pot recollir la seua comanda en el QUIOSC DIGITAL de l'Aeroport. A la màquina, haurà d'introduir el nombre de comanda i l'e-mail que va especificar durant el procés de compra.

12- Política de devolucions de València Tourist Card

Si s'adquireix la València Tourist Card: no s'admetrà devolució si la targeta ha estat lliurada a qualsevol dels punts de venda o recollida (Oficines de turisme, seu social o oficina central de la Fundació Visit València, màquines de vending, punts intel·ligents, intermediaris-tour operadors, hotels, hostals-càmpings).

Si s'adquireix la targeta Valencia Tourist Card + les entrades a recintes turístics i espectacles (o qualsevol altre tipus de pack ofert): no s'admetrà cap tipus de devolució, ni total ni parcial, ja que el comprador amb l'adquisició ja se n'haurà beneficiat dels descomptes a les entrades en el moment del pagament, amb independència que la targeta hagi estat o no lliurada.

Pots consultar tota la informació sobre la nostra política de devolucions clicant al següent enllaç: Informació devolucions

13- Descomptes amb València Tourist Card.

Per poder beneficiar-se dels descomptes de València Tourist Card, ha de fer la compra conjunta de tots els productes. A l'afegir tots els productes a Carro de compra, se li aplicarà el descompte de forma automàtica.

Si ja ha realitzat una compra de València Tourist Card i desitja obtenir algun producte amb dret a descompte a posteriori, poseu-vos en contacte amb vlcshop@visitvalencia.com i li facilitarem un codi de descompte.

14- A l'acabar la meva estada a València, puc reciclar la meua targeta València Tourist Card?

Les València Tourist Card de 24h, 48h i 72h poden ser reciclades.

Pot lliurar-les, al acabar la seua estada a la ciutat, al personal d'una de les nostres Oficines de Turisme.

15- Caducitat de la targeta.

24, 48 ó 72 hores des del seu primer ús en un punt d'utilització (Museu, transport públic ...)

16- Com puc saber quins restaurants, comerços i descomptes estan inclosos amb la València Tourist Card?

Trobareu tota la informació a la Guia de descomptes de la València Tourist Card.

17- Què passa si no pas a recollir les meues targetes València Tourist Card en la data prevista?

Les targetes que no hagen estat activades, caduquen al cap l'finalitzar l'any en curs.

Pot avisar-nos quan sàpiga la nova data de la seua visita o bé sol·licitar una devolució de les seues targetes (veure política de devolucions).

Un cop passat el 31 de desembre de l'any en curs, no es podrà reclamar l'import de les targetes.

18- Quina diferència hi ha entre la VTC i la targeta de 7 dies sense transport?

La València Tourist Card és una targeta que permet l’accés gratuït als autobusos urbans i metropolitans, metro (inclosos els trajectes a l’aeroport), tramvia i trens de rodalies en la zona AB. Inclou, a més, una tapa gratuïta, accés als museus i monuments municipals de la ciutat, així com importants descomptes en serveis turístics, restaurants i botigues. 

La València Tourist Card 7 dies sense transport és una targeta de descomptes que NO inclou el transport. Inclou una tapa gratuïta, l’accés als museus i monuments municipals de la ciutat i importants descomptes en serveis turístics, restaurants i botigues. Amb aquesta targeta, a més, es pot gaudir de l’entrada gratuïta a la Catedral. 

19- Hi ha algun telèfon de contacte per a consultar els meus dubtes?

No disposem d'atenció telefònica, però pot contactar amb nosaltres mitjançant el xat en línia disponible a www.visitvalencia.com o enviant un correu electrònic a vlcshop@visitvalencia.com

20- On puc trobar informació de la targeta València Tourist Card?

Disposa d'informació detallada a www.valenciatouristcard.com

21- Com s'utilitza la València Tourist Card en el transport públic?

Passa la teua Valencia Tourist Card a la canceladora de PEU cada vegada que pugis a l'transport públic.

Podràs fer-la servir totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 ó 72 hores).

Si el revisor ho sol·licita, hauràs de mostrar la teua targeta i en cas de no haver-la passat per la validadora, la sanció podrà ser de fins a 50€.

22- Com s'utilitza la València Tourist Card en els Museus, monuments i recursos turístics?

Mostra a taquilla la teua València Tourist Card, pots aproximar al lector i espera al fet que la reconega.

Es il·luminarà la pantalla: verd- pots passar / vermell- la targeta ha caducat.

Només es pot utilitzar la Valencia Tourist Card un cop a la mateixa atracció.

Si la teua targeta falla en alguna atracció, prova a usar-la en una altra per assegurar-te que funciona correctament. Si segueix donant error, acosta't a una de les nostres oficines de turisme amb el teu tiquet de compra perquè puguem donar-te una solució.

23- Quins mitjans de transport inclou la València Tourist Card?

Transport inclòs en la València Tourist Card: 

 • Tots els autobusos urbans (EMT) 

 • Autobusos metropolitans (Metrobus) zona AB 

 • Metro i tramvia en la zona AB i trajectes a l’aeroport de València en la Zona C. 

 • Trens de rodalies (Renfe) en la zona AB. 

La ciutat disposa de 60 línies d’autobús, 9 de metro i tramvia i 6 línies de trens de rodalies per a desplaçar-te on vulgues des de la teua arribada, per arribar de l’aeroport fins al teu hotel, a la platja, a l’Albufera de València o a qualsevol altre punt d’interés. 

Valida la targeta en el transport 

Per a validar la teua targeta València Tourist Card en els diferents transports públics, hauràs d’acostar-la a la cancel·ladora de PEU cada vegada que puges al transport. Podràs usar-la totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 o 72 hores). 

POT INTERESSAR-TE TAMBÉ

Pareja con la Valencia Tourist Card
Com estalviar amb la Valencia Tourist Card
Valencia Card transporte gratuito
Transport gratuït amb València Tourist Card
VTC con mapa
Guia de descomptes València Tourist Card