Punts de venda València Tourist Card

On puc comprar la València Tourist Card

1. En la Web Visitvalencia.com amb un 10% de descompte exclusiu

Si compres la València Tourist Card en Visitvalencia.com tindràs un descompte exclusiu del 10% que no obtindràs en altres punts de venda.

La València Tourist Card és una targeta física pel que, durant el procés de compra, hauràs de triar com vols rebre la teua València Tourist Card. Enviament a domicili, entrega en el teu hotel o recollida gratuïta a les nostres OFICINES DE TURISME. També podràs arreplegar les teues targetes en el Quiosc digital de l'aeroport de València actiu 24 hores al dia.

2. En la nostra Xarxa d'Oficines de Turisme

 Pots comprar la València Tourist Card a les Oficines de Turisme de la Ciutat de València.


Consulta aCí LES nOstrEs oficinEs I ELS horaris

3. Quioscos Digitals

A la planta d'arribades de l'aeroport de València hi ha un Quiosc digital que funciona 24 hores on pots comprar la València Tourist Card i arreplegar les teues targetes si has realitzat la teua compra en la web de Visitvalencia.com. Si compres la València Tourist Card en Visitvalencia.com tindràs un descompte exclusiu del 10%

QUIOSCOS DIGITALS

4. Màquines vending

A l'aeroport de València hi ha dues màquines vending on pots comprar les teues València Tourist Card si el teu vol aterra més tard de les 20:30 i l'oficina de turisme ja es troba tancada. La primera es troba situada a la porta de l'oficina de turisme de l'aeroport (Planta d'arribades de l'aeroport). La segona es troba a l'estació de metro de l'aeroport.

Les màquines estan en funcionament durant 24 hores

5. Hotels, Quioscos i empreses de servicis turístics

Els establiments que venen la València Tourist Card estan identificats amb un adhesiu indicatiu de la València Tourist Card. Allí podràs comprar la teua targeta.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Image placeholder
Informació Turística
Image placeholder
FAQs Preguntes freqüents València Tourist Card