Què és la València Tourist Card? 

La València Tourist Card és la targeta de descomptes de la ciutat de València amb la qual entraràs GRATIS als museus i als monuments municipals i gaudiràs de descomptes especials en els principals atractius turístics de València.  

Hi ha dues modalitats: 

València Tourist Card de 24, 48 o 72 hores, que porta el transport gratis. 

València Tourist Card de 7 dies, que no inclou el transport. 

 


En què són iguals?  

  1. Entrada gratuïta a museus i monuments municipals com La Llotja de la Seda, les Torres de Serrans i de Quart, el Museu Faller o l’Almoina, entre altres joies del patrimoni històric i cultural de València. 

  2. Descomptes de fins al 50% en serveis turístics, oci, botigues i restaurants, inclosos l’Oceanogràfic, la Ciutat de les Arts i les Ciències o el Bioparc, el Bus Turístic… i així fins a 130 atractius diferents. 

  3. Recarregable amb un 10% de descompte: Reutilitzable totes les vegades que vulgues. Recàrrega prèvia, clar i reciclable en qualsevol oficina de turisme. 


En què es diferencien? 

Valencia Tourist Card

VALÈNCIA TOURIST CARD 72, 48, 24 HORES 


Transport urbà sense límit de viatges 

Viatjar gratis en autobusos urbans (EMT) i metropolitans (Metrobus), metro (zones AB, amb la parada de l’aeroport inclosa), tramvia i trens de rodalies (Renfe) en la zona AB. 


2 tapes i 2 canyes, vi o refresc GRATIS 

Gaudeix gratis dues consumicions (una canya i un vi espanyol) i dues tapes. 

Valencia card 7 días

VALÈNCIA TOURIST CARD 7 dies sense transport 


Entrada GRATIS a la Catedral 

Visita la Catedral de València i descobreix el gran tresor del Sant Greal en la capella del Sant Calze. A més podràs veure els llenços de Maella o Goya al Museu Catedralici. 


Entrada GRATIS a l’IVAM 

Gaudeix de les avantguardes històriques europees al millor museu d’art modern. 

Com s’activa la València Tourist Card  


València Tourist Card 24, 48 o 72 h 


La teua València Tourist Card té una validesa de 24, 48 o 72 hores segons la modalitat triada i s’activa amb el seu primer ús en un punt d’utilització. 


València Tourist Card 7 dies 


El teu València Tourist Card s'activa amb el seu primer ús en un punt d'utilització i dura fins a 7 dies més tard. Presenta-la on vulgues usar-la i t’aplicaran els descomptes. 

Per a qui és la València Tourist Card

Per als xiquets de la casa

Disponible per a xiquets de 6 a 12 anys. Els xiquets de fins a 15 anys tenen entrada gratis a museus i monuments municipals; els menors de 6 també poden viatjar gratis en autobusos i trens de proximitat; i els menors de 10 amb metro i tramvia.

Estudiants

Si estàs estudiant, presenta el teu carnet jove o el d’estudiant en el moment de la compra de la teua València Tourist Card i t’emportes un 15% de descompte.

Discapacitats, jubilats i pensionistes

Si tens una discapacitat superior al 65%, més de 65 anys, estàs jubilat o eres pensionista, porta el document acreditatiu a qualsevol de les Oficines de Turisme i t’apliquen el 15% de descompte en la teua València Tourist Card.

Grups a partir de 20 persones

Si sou més de 20 persones, teniu un 15% de descompte tots els del grup per a la vostra València Tourist Card individual. Us donem una per persona.

Com s’utilitza la València Tourist Card  


En el transport públic 


Cada vegada que puges al bus, metro, tramvia o tren, acosta la teua València Tourist Card a la màquina cancel·ladora i a viatjar s’ha dit, que tu ja ho tens pagat.  

Pot ser que el revisor et sol·licite la targeta. En aquest cas, l’ensenyes i ja està. Però atenció, que si no l’has passat per la cancel·ladora et poden sancionar amb fins a 50 €. 


En les entrades i descomptes 


Per a accedir a museus, monuments i recursos turístics aproxima-la al lector o mostra en la taquilla la teua targeta i espera a què la reconega. 

La pantalla s’il·luminarà en verd i pots passar. Si s’il·lumina en roig és que la teua targeta ha caducat. Has de tenir en compte que es pot utilitzar una vegada per atracció. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

VTC con mapa
Guia de descomptes València Tourist Card
Pareja con la Valencia Tourist Card
Com estalviar amb la Valencia Tourist Card
Valencia Tourist Card
FAQs Preguntes freqüents València Tourist Card
Senderismo
Recorre els voltants de València amb la València Tourist Card
Valencia Card transporte gratuito
Transport gratuït amb València Tourist Card
Tapas
Tapa i canya gratis amb València Tourist Card