VALENCIA TOURIST CARD 24, 48 i 72 hores

Amb la València Tourist Card viatja GRATIS en l'autobús, metro i tramvia entra GRATIS als museus i monuments municipals i disfruta de descomptes especials en els principals atractius turístics de València.

Hi ha tres tipus de targeta, 24, 48 o 72 hores que oferixen:

  1. Transport públic urbà gratuït. Autobús, metro i tramvia zones ABCD. Inclou trajecte València-Aeroport-València (L3, L5).
  2. Entrada gratuïta a museus i a monuments municipals.
  3. Descomptes de fins el 50% en 130 serveis turístics, oci, tendes i restaurants concertats..
  4. T'invitem a dues tapes i dues begudes

Quina és la seua vigència i com s’activa?

La Valencia Tourist Card pot utilitzar-se durant 24h, 48h o 72h, segons la modalitat escollida.

La targeta s'activa amb el seu primer ús en un punt d'utilització (museu, transport públic…). Hi ha lectors habilitats a tal fi. Les hores de validesa començaran a comptar a partir d'aqueix moment. Una vegada hages utilitzat la teua València Tourist Card, recicla-la en les nostres Oficines de Turisme. El medi ambient t'ho agrairà.

Pots recarregar la teua targeta a les Oficines de Turisme amb un descompte del 10% i allargar la teua estada a València amb tots els beneficis de la Valencia Tourist Card.

VALÈNCIA TOURIST CARD 7 dies sense transport

Amb la targeta València Tourist Card 7 dies sense transport entraràs gratis als museus i monuments municipals de la ciutat, t'estalviaràs fins a un 50% en entrades, servicis turístics, oci, botigues i restaurants i disfrutaràs d'un Tour en el València Bus Turístic. 
La València Tourist Card 7 dies sense transport inclou: 

  1. Entrada gratuïta a museus i a monuments municipals.
  2. Entrada gratuïta a l'IVAM i a la Catedral i el seu museu (amb audioguia inclosa).
  3. 10% de descompte en les entrades a Bioparc i la Ciutat de les Arts i de les Ciències
  4. Descomptes de fins el 50% en 130 serveis turístics, oci, tendes i restaurants concertats.

Quina és la seua vigencia i com s'utilitza? 
La seua validesa és de 7 dies. La targeta portarà la data impresa i només la podrà utilitzar la mateixa persona durant 7 dies a partir d'aquesta data. Per gaudir dels descomptes només cal que presentes la targeta a l'establiment adherit i automàticament te'ls aplicaran.

Els descomptes s'apliquen per persona i targeta.

XIQUETS, JUBILATS/PENSIONISTES, DISCAPACITATS i ESTUDIANTS

XIQUETS (De 6 a 12 anys)

Els xiquets de 0 a 5 anys viatgen gratis en transport públic i disposen de gratuïtat o de tarifa reduïda als actius turístics (ex. els xiquets de fins a 15 anys inclusivament entren gratis en els museus i monuments municipals).

Per als xiquets entre els 6 i els 12 anys existeix la VALENCIA TOURIST CARD XIQUETS

JUBILATS/PENSIONISTES, DISCAPACITATS i ESTUDIANTS

Els discapacitats, les persones majors de 65 anys i jubilats/pensionistes que presenten document acreditatiu en qualsevol de les nostres Oficines de Turisme, tindran un 15% de descompte en el preu de la València Tourist Card.

També a estudiants titulars d'un carnet jove o d'estudiant. Per a disfrutar el descompte, és imprescindible presentar carnet en el moment de realitzar la teua compra.

VALÈNCIA TOURIST CARD per a Grups a partir de 20 persones

Si véns a Valencia amb un grup de més de 20 persones, la millor opció per moure’t per la ciutat sense cap problema és la Valencia Tourist Card de Grups. Tindràs un 15% de descompte. Et donarem una targeta per cada persona del grup.

COM S'UTILITZA

TRANSPORT PÚBLIC

Com s'utilitza la VTC en el transport públic?

Sobre el teu Valencia Tourist Card a la canceladora de PEU cada vegada que puges al transport públic. Podràs fer-la servir totes les vegades que vulgues durant la seua vigència (24, 48 o 72 hores). Si el revisor ho sol·licita, hauràs mostrar la teua targeta i en cas de no haver-la passat per la validadora, la sanció podrà ser de fins a 50 €.

ENTRADA I DESCOMPTES

Com s'utilitza la VTC en els Museus, monuments i recursos turístics?

Mostra a taquilla el teu València Tourist Card, pots aproximar al lector i espera al fet que la reconega. Es il·luminarà la pantalla: verda- pots passar / roja- la teua targeta ha caducat.

Només es pot utilitzar la València Tourist Card un cop a la mateixa atracció.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Image placeholder
Com estalviar amb la Valencia Tourist Card
Image placeholder
Transport gratuït amb València Tourist Card