Firmes internacionals i exclusives en la milla d’or 

Alta costura, joies i decoració exclusiva t’esperen en la milla d’or valenciana. La formen les calles Poeta Querol, Marqués de Dos Aigües, plaça del Patriarca i adjacents, i aglutinen les boutiques més exclusives i luxoses de la ciutat.     

Si busques distinció per al teu armari acosta’t a Loewe (Marqués de Dos Aigües, 7), Louis Vuitton (Poeta Querol, 5), Carolina Herrera (Poeta Querol, 3), Roberto Verino (Marqués de Dos Aigües,  5) o Hugo Boss (Pau, 14). També trobaràs peces úniques de decoració en Lladró (Poeta Querol, 9), la firma selecta de figures de porcellana que va nàixer a València i exporta les seues creacions a tot el món.   

I, ja que estàs en la zona, aprofita per a portar-te una joia valenciana. A només un pas Rafael Torres Joyero (Pau, 5) amb 120 anys d’experiència en alta joieria i rellotgeria, ofereix peces amb diamants d’Anvers, les millors marques de rellotges o joies amb dissenys exclusius. No et perdes tampoc els espectaculars dissenys de Vicente Gracia Joies (Pau, 4) amb peces inspirades en la cultura islàmica hispana i en la poesia sufí.   

L’Edén de les compres està a València. Descobreix-lo!