Plànols i guies turístiques

Plànols i guies de València

Planifica la teua visita i descarrega't tot el material turístic per a visitar la ciutat d'una forma més fàcil i còmoda.

València és una ciutat accessible, on resulta fàcil orientar-se, però mai sobra fer-se amb un pla. En aquesta mateixa web és possible descarregar mapes per zones (ENLLAÇ) i guies digitals que poden guardar-se en el smartphone o la tablet. Per a qui preferisca el format físic, Tourist Info posa a la venda un pack que inclou la guia turística i el pla de la ciutat, així com informació sobre la València Tourist Card i altres servicis addicionals, per un preu total de 2 euros. 

Alternatively, you may choose to hire a tourist guide. The majority of these companies can be found in the city’s historic quarter (www.discovering-valencia.com, www.valenciaguias.com, www.itinerisvlc.com) and, depending on your interests, there are arts tours (www.artvalencia.com) mystery tours (https://freetourvalencia.com) and lots more available. There are also companies specialising in tours of the surrounding areas, including the Seaside Neighbourhoods (www.pobladosdelamar.com) the Huerta (www.descubrelhorta.com) and El Palmar (www.ricetartana.com).

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

Guía Turística digital

Guía de Actividades Turísticas

Guía de descuentos Valencia Tourist Card

Restaurantes en Valencia

Siente las Fallas

Plano del Metro Valencia

Plano de Autobuses Urbanos

De compras por Valencia

Guia para pequeños turistas