Skip to main content

Plànols i guies de València

Planifica la teua visita i descarrega't tot el material turístic per a visitar la ciutat d'una forma més fàcil i còmoda

València és una ciutat accessible, on resulta fàcil orientar-se, però mai sobra fer-se amb un pla. En aquesta mateixa web és possible descarregar mapes per zones (ENLLAÇ) i guies digitals que poden guardar-se en el smartphone o la tablet. Per a qui preferisca el format físic, Tourist Info posa a la venda un pack que inclou la guia turística i el pla de la ciutat, així com informació sobre la València Tourist Card i altres servicis addicionals, per un preu total de 2 euros. 

Alternatively, you may choose to hire a tourist guide. The majority of these companies can be found in the city’s historic quarter (www.discovering-valencia.com, www.valenciaguias.com, www.itinerisvlc.com) and, depending on your interests, there are arts tours (www.artvalencia.com) mystery tours (https://freetourvalencia.com) and lots more available. There are also companies specialising in tours of the surrounding areas, including the Seaside Neighbourhoods (www.pobladosdelamar.com) the Huerta (www.descubrelhorta.com) and El Palmar (www.ricetartana.com).

MATERIAL TURÍSTIC

 

Planifica la teua visita i descarrega't tot el material turístic per a visitar la ciutat d'una forma més fàcil i còmoda.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te