Vins, caves valencians i cerveses artesanes: xarrups de plaer

Amants dels bons vins, dels espumosos i les cerveses artesanes, esteu d'enhorabona! Els productes valencians us sorprendran pel seu sabor i qualitat. A la nostra província es produeixen els caldos de dues grans Denominacions d'Origen, València i Utiel-Requena. Aquesta última destaca pel seu raïm propi, la boval, protagonista indiscutible en els cultius, així com per oferir alguns dels millors caves de tot el país. 


I què dir de les cerveses autòctones? Artesania en estat líquid. T'abelleix provar-les? Això sí, sempre amb moderació. Anem a això!


 

Vins i caves amb sabor a València 

A València trobaràs monovarietales que et sorprendran o cupajes màgics, vins joves i negres de guarda. Hi ha de tot. També de diverses D.O. de Pagament de la província, on els cellers es nodreixen del raïm cuidat amb manyaga en una finca adjacent, i aconsegueixen la seua màxima expressió embotellades. 
En els restaurants de la ciutat podràs provar-los quasi tots. L'altra alternativa per a satisfer el teu paladar i fer les teues compres és acudir a aquestes vinotecas, totes a València ciutat, i adquirir-los mentre gaudeixes d'un divertit tast: Original CV, El Corte Inglés o Mantequería Vicente Ferrero.

VINOTECAS

mostrador de original productos valencianos
Original CV
detalla la biosfera de el corte inglés
El Corte Inglés - Avenida De Francia
mesas en mantequerias vicente ferrero
Mantequerias Vicente Ferrero

TASTOS I VISITES A CELLERS

També pots desplaçar-te fins a les extenses zones de vinyes pròximes a València i degustar-los in situ amb un tast mentre visites els cellers.

 

Cerveses artesanals. Aromes i sabors per a tots els gustos 

La producció de cerveses d'autor, una moda que ha arribat per a quedar-se, és una constant a València. I el barri de Russafa marca tendència.  Olhöps Craft Beer House i Olhöps – Craft Beer Lab són les dues cerveseries del grup Olhöps que ofereixen deu aixetes i més de cent referències en botella i llanda. Són els creadors de la seua pròpia marca, H2ÖL Brewing Co, i una gamma de gelats fets a base de cervesa artesanal, Höp Cream. 
Altres alternatives en el centre són, Tyris On Tap prop de la Llotja, que delecta amb els exemples de la seua producció, feta als afores de la ciutat per la marca Tyris. O Las Cervezas del Mercado, en el Mercat Central i en el de Colón, tots dos locals amb un gran assortit de cerveses d'importació i una extensa gamma d'artesanes. Podràs comprar, beure i riure.

Cheers! 

brindis con cerveza

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

horchata valencia
Orxata, el glop més fresc
Agua de València
Aigua de València: el còctel típic valencià