La mascletà des d’un balcó: tota una experiència

Categories: falles.

Compte enrere per a les mascletaes, una de les tradicions més estimades i aclamades pels valencians que pots gaudir des d’un balcó

Què és el més esperat de l’any a València?

Les Falles i, juntament amb elles, la mascletà: l’acte que dóna tret d’eixida a aquesta festa d’interés turístic internacional.

Per si no ho saps, les mascletaes se celebren cada dia des de l’1 al 19 de març a les 14.00 h a la plaça de l’Ajuntament de València i són l’esdeveniment preferit pels valencians i visitants.

Per què agraden tant?

Perquè és una experiència que no s’oblida: cada dia, a les 14.00 h, milers de persones acudeixen a la plaça de l’Ajuntament, com si es tractara d’un ritual, per a presenciar el tret d’una potentíssima sessió de pirotècnia que dura entre 5 i 7 minuts.

I quins minuts!

Un espectacle que combina so, olor de pólvora, color i la contagiosa emoció de l’ambient, que va in crescendo fins a un final apoteòsic.

Una cosa que no et pots perdre.

Pots gaudir de la tirada de focs des de la mateixa plaça, clar. Però, indubtablement, el millor punt de vista per a delectar-se amb les mascletaes és des d’un balcó des del qual tens una perspectiva privilegiada i evites les aglomeracions.

I el millor de tot és que estan a l’abast de tot el món perquè hi ha llocs com el mirador de l’Edifici dels Cinemes Lys.

Una terrassa de 450 m² que, a més de tenir una de les millors vistes a les mascletaes, et permet gaudir de música en directe amb DJ, zona Chill-Out i d’un menú típicament valencià.

Per a començar, snacks salats, broquetes d’embotits, selecció de formatges i ibèrics i coques de samfaina de verdures. I per a arredonir el menú, arròs del senyoret i paella d’ànec i carxofes.

I per a postres, orxata i fartons.

Tot això amb barra lliure de cervesa, refrescos, cava i vi entre les 13 i les 15 h.

Només et direm una cosa més: Reserva’l ja!, que l’aforament és limitat i les places volen.

RESERVA

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  01-03-2024

 • A:

  19-03-2024

 • Informació dels horaris

  Des de les 13.00 h fins a les 16.00 h.

 • Lloc

  Plaza del Ayuntamiento de València.

 • Informació d'interés

  Mirador edifici cinemes Lys: 92,70 €.

  Mirador edifici nº8 de la plaça de l'Ajuntament: 71,50 €.

  Terrassa edifici nº8 de la plaça de l'Ajuntament: 60,50 €.

COM ARRIBAR

Plaza del Ayuntamiento, Plaza del Ayuntamiento, Valencia, España

Obtenir ruta

Com arribar

 • Metro: L2, L5.
 • Autobús: 6, 27, 60, 62, 71.
24 Wed
21º