World Paella Day: el dia internacional de la paella

Categories: Gastronomia.

Cada 20 de setembre, coincidint amb la sega de l’arròs, els valencians celebrem el dia internacional de la paella, data en la qual elogiem aquest deliciós plat de la gastronomia de la terreta i el compartim amb la resta del món.

 

Eixe mateix dia, en la Plaça de l'Ajuntament, dotze xefs procedents de diferents punts del planeta encenen els fogons i es preparen per competir per la World Paella Day Cup 2023: el premi a la millor paella del món preparada per un cuiner internacional. El concurs es podrà veure de les 10:00 a les 15:00 hores, i a més es serviran racions de paella a un preu popular.

 

I també pots formar part d'aquest esdeveniment sense eixir de casa :)

Només has de preparar una paella al teu gust, compartir-la en les xarxes socials amb l’etiqueta #worldpaelladay i contribuir perquè aquest plat universal es faça viral.

No et preocupes per la recepta, fes-la al teu gust!

Sí, ja sabem que a la Comunitat Valenciana hi ha zones que posen pésols, altres regions afigen pilota, alguns utilitzen pimentó roig… Per això, a vegades és difícil definir com és la paella tradicional amb exactitud: cada poble dirà que la seua és l’autèntica.

Malgrat això, independentment de la varietat de receptes i ingredients, la paella ha traspassat fronteres, convertint-se en un dels plats internacionals més reconeguts del planeta, així que el més important és que el dia de la seua celebració siga global.

Si vols participar, ja saps.

Independentment del racó del món en què vius, el teu menú del 20 de setembre és clar: un bon plat de paella per a festejar el dia d’aquesta joia gastronòmica… I a gaudir!

Ah! No t’oblides d’etiquetar la teua foto amb #worldpaelladay.

Bon profit!

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    20-09-2023

  • A:

    20-09-2023

Informació d'interés

17 Mon
26º 18º