València capital europea del turisme intel·ligent 2022

Sabies que València ha sigut designada Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022? Si necessitaves una raó més per a venir a visitar la ciutat, a més de la quantitat d’experiències i atraccions temptadores que ofereix, ací la tens! Vine a celebrar aquest reconeixement amb tots els valencians i gaudeix d’unes vacances inoblidables alhora que responsables, amb la satisfacció que dóna saber que estàs en una destinació que es preocupa del seu medi ambient, dels seus ciutadans i visitants, i de les seues tradicions i patrimoni.

Què és una destinació intel·ligent?

Per a ser una destinació intel·ligent, no és suficient promoure un turisme sostenible, encara que sens dubte aquest és un element important. A més de protegir els ecosistemes locals, facilitar mitjans de transport ecològics i reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, es tracta també de garantir la millor experiència possible als visitants, fent ús de tecnologies innovadores i àmplies dosis de creativitat. I que aquesta experiència siga accessible a tots.

VALÈNCIA SMART CITY

Descobreix per què València és la Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022


Destinació sostenible

València és la primera ciutat del món a mesurar i certificar la petjada de carboni i hídrica del turisme. Si vols reduir el teu impacte, ho tens fàcil, gràcies a la seua extensa xarxa de carrils bici i un centre històric compacte que es descobreix millor a peu. També pots evitar el plàstic d’un sol ús emplenant la teua botella d’aigua en les nostres noves fonts. A més, pots gaudir d’un autèntic pulmó verd en ple centre de la ciutat, el Jardí del Túria, i descobrir els ecosistemes protegits del Parc Natural de l’Albufera. I quina altra ciutat compta amb un rebost local com la que ofereix la nostra horta i el mar Mediterrani per a proveir als seus restaurants?

Image placeholder
Mou-te per València reduint emissions
Image placeholder
Consells per a un viatge responsable
Image placeholder
València, model de sostenibilitat alimentària

Ciutat accessible i inclusiva

Connectada per terra, mar i aire, a València donem la benvinguda a tots, sense distinció, i eliminem les barreres perquè tots puguen gaudir igualment de la ciutat. Els nostres autobusos estan equipats amb tecnologia Navilens per a invidents; les nostres platges, atraccions i activitats són accessibles a persones amb discapacitat física; i en molts punts de la ciutat trobaràs pictogrames per a visitants amb autisme o discapacitat intel·lectual. Les nostres places i espais amplis per als vianants són un punt de trobada ideal on mesclar-se amb els locals i gaudir de la nostra cultura i estil de vida. Diversa, oberta i acollidora, València està orgullosa de ser una ciutat tolerant i sensible amb tots els seus visitants. És per això que València ha sigut triada com a seu per a albergar els XII Gay Games l’any 2026, un esdeveniment esportiu i cultural internacional els principis bàsics del qual són la participació, la inclusió i la diversitat.

Image placeholder
Una ciutat connectada per terra, mar i aire
Image placeholder
Mou-te per València sense barreres en bus, metre i tramvia
Image placeholder
València seu dels XII Gay Games en 2026

Ciutat innovadora

Els nostres suports i oficines de turisme es troben totalment digitalitzats. Podràs accedir a tots els recintes simplement amb un QR sense usar tiquets en paper. Totes les nostres guies, plànols i fullets es troben en format digital, podràs descarregar-los en el teu mòbil i portar-los durant el teu viatge. A més de tenir als informadors turístics disponibles en les oficines, a través de Whatsapp i del xat en directe, en les nostres oficines de turisme trobaràs també pantalles tàctils interactives on buscar i descarregar informació o comprar i recollir la teua València Tourist Card o altres compres. I, l’any 2022, podràs provar noves experiències immersives per a sentir la ciutat sense moure’t d’allí. En Visit València ens preocupem que la digitalització siga el més intel·ligent possible utilitzant servidors sostenibles per a reduir la nostra petjada de carboni per la qual cosa si compres els serveis turístics en la nostra web estaràs contribuint a realitzar un turisme smart i sostenible.

Image placeholder
Compra les teues entrades en línia de manera sostenible
Image placeholder
Descarrega’t les guies i els mapes de la ciutat en el teu mòbil
Image placeholder
Visita les nostres oficines de turisme intel·ligents

Una ciutat creativa i orgullosa del seu patrimoni cultural

El meravellós edifici gòtic de la Llotja, el singular Tribunal de les Aigües que es reuneix cada dijous al migdia a la Porta dels Apòstols de la Catedral i Les Falles, la nostra festa més internacional, són tres icones de la ciutat reconegudes per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. Assegura’t que la teua visita inclou almenys una d’ells! A València trobaràs cultura a dolls: monuments històrics, museus, teatre, concerts, festivals... i encara més l’any 2022 amb l’estrena del nou Caixaforum. I no oblides que València serà també Capital Mundial del Disseny 2022, una celebració de la creativitat de la ciutat. La teua agenda estarà completa!

Image placeholder
Llocs i tradicions Patrimoni de la Humanitat
Image placeholder
València, Capital Mundial del Disseny 2022
Image placeholder
2022, l'any de València

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Amb motiu de la Capitalitat Europea del Turisme Intel·ligent, l’any 2022 trobaràs diferents promocions i esdeveniments especials per tota la ciutat


Image placeholder

#SmartValencia2022

L'oportunitat de fer-te un *selfie o una foto de grup amb la nova escultura de l'etiqueta de turisme intel·ligent #*SmartValencia2022. Comparteix-la en les xarxes juntament amb un missatge del que significa València i el turisme intel·ligent per a tu.
Image placeholder

Paella World Cup

La Paella World Cup se celebra amb motiu del Dia Mundial de la Paella el 20 de setembre. Enguany serà una edició molt especial amb la participació de xefs europeus i l’ús exclusiu d’ingredients de km 0.