València: paradís del turisme gastronòmic

Menjar sa, ric i sostenible és un desafiament que València té superat, per alguna cosa és seu del Centre Mundial per a l’Alimentació Urbana Sostenible de la FAO. Com ho fem? Amb productes de proximitat de l’horta que envolta la ciutat, peixos extrets de la nostra costa, consciència mediambiental i molta creativitat, tota una filosofia que s’estén a la mobilitat responsable.  

El secret de València està en la combinació de cuina mediterrània elaborada amb productes de proximitat i molta mobilitat sostenible. Anem, que València és deliciosa! I amb una personalitat molt pròpia.  

Image placeholder

VALÈNCIA ÉS DELICIOSA

Descobreix el seu model de sostenibilitat alimentària


Què es menja a València i costums saludables molt seues

Menjar sa és un concepte amb solera que està arrelat a les tradicions i els hàbits valencians més llunyans i genuïns. Això sí, en els últims anys s’ha invertit a cuinar amb ingredients de temporada i collits de manera ecològica. Però, a més, la innovació en la cuina ha sigut una constant que ens ha portat a ser una destinació gastronòmica de referència mundial. Has sentit parlar de l’esmorzaret valencià? I de l’orxata? No te’ls perdes!

Image placeholder
Milions de sabors per descobrir
Image placeholder
Esmorzaret: benvinguts a la terra promesa
Image placeholder
Orxata, el glop més fresc


El cicloturisme a València

La cultura de la bici s’ha arrelat a València més que mai: a la ciutat o en la carretera, el nostre territori és una delícia per als ciclistes més experts i també per als novells. València és genial per a anar amb bicicleta de punta a punta perquè és plana, segura, hi ha molt de carril bici i mil opcions per a llogar una.

I si vols eixir de la frontera urbana, hi ha opcions per a tots els gustos. Plans prop de València perfectes per a fer amb bici n’hi ha a muntons: prop de la ciutat, vorejant la mar, per l’Albufera o per ports de muntanya, no hi ha excusa per a no agafar la bicicleta.

Image placeholder
València en Bici
Image placeholder
Jardins del Túria a València
Image placeholder
L'Horta de València
Image placeholder
Parc Natural de l'Albufera
Image placeholder
Rutes per l’Albufera de València
Image placeholder
Parc Natural del Túria: el pulmó de l'àrea metropolitana