«Art belga. De l’impressionisme a Magritte» en Fundació Bancaixa

Categories: exposició.

Sent l’art belga com si passejares pels corredors del Musée d’Ixelles de Brussel·les sense eixir de València

Gràcies a la col·laboració dels museus Carmen Thyssen Màlaga i el Musée d’Ixelles de Brussel·les arriba a la Fundació Bancaixa de València la mostra «Art belga. De l’impressionisme a Magritte»: una exposició que et transportarà a la capital valona sense eixir de València i que podràs gaudir del 5 d’abril al 30 de juliol.

En aquesta exposició seran protagonistes les grans obres mestres de l’art belga modern com «El donant feliç» de René Magritte. Però també noms com James Ensor o Paul Delvaux estaran presents entre les 80 obres de 53 artistes procedents del museu de Bèlgica comissariats a més per la seua directora, Claire Leblanc.

Si t’apassionen les tendències pictòriques modernes que es van desenvolupar a Bèlgica des de finals del s. XIX fins a mitjan s. XX, no deixes passar l’oportunitat de visitar «Art belga. De l’impressionisme a Magritte».

I el millor de tot, comprant la teua entrada en les taquilles de la Fundació, podràs visitar totes les seues exposicions! Pots descobrir-les al final d’aquesta pàgina.
 

MÉS INFORMACIÓ

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  05-04-2023

 • A:

  30-07-2023

 • Preu

  Per anunciar

COM ARRIBAR

Plaza de Tetuán, 23, 46003 Valencia, España

Obtenir ruta

MÁS EXPOSICIONES EN FUNDACIÓN BANCAJA

Com arribar

 • Metro: L3, L5, L7, L9.
 • Autobús: 6, 28, 31, 32, 81, 94, 95.
23 Sun
29º 21º