Celebra el Dia Mundial de la Salut a la Plaça de l’Ajuntament

Categories: Salud y bienestar.

Turisme Smart

L’any 1950 es va celebrar per primera vegada el Dia Mundial de la Salut.

Des de llavors, cada 7 d’abril entitats públiques i privades, fundacions i diferents organismes duen a terme activitats per a crear consciència sobre les diferents malalties mundials i motivar a les persones a adoptar hàbits sans en la seua rutina.

Enguany, el lema triat com a fil conductor és «El nostre planeta, la nostra salut».

L’objectiu és cridar l’atenció del públic sobre les mesures urgents que es necessiten per a mantenir la nostra salut i incentivar un canvi perquè les societats milloren el seu benestar.

València participa del Dia Internacional de la Salut amb una acció duta a terme a la Plaça de l’Ajuntament.

L’Oficina de Turisme, en col·laboració amb les clíniques Vithas i Quirón, es prepara per a prendre la tensió de manera gratuïta a tots els que s’acosten, i a més ofereix un suc de taronja de la terreta per a recarregar energia.

Aquesta acció, enfocada a incidir en el benestar de visitants i residents, forma part d’una de les iniciatives que la ciutat duu a terme com a Capital Europea del Turisme Intel·ligent.

Pren-te un deliciós suc de taronja, comprova que les teues constants estan en ordre i continua gaudint d’aquesta meravellosa ciutat que està en continu canvi per a ser un referent del turisme sostenible i intel·ligent a escala mundial.

I és que no hi ha destinació saludable sense destinació intel·ligent!

Ja saps. Si el 7 d’abril estàs per València, fes un break en la teua visita a la capital del Túria i passa’t una estoneta per l’Oficina de Turisme.

PssstÉs gratis!

Obtenir ruta