Excursions als voltants de València

Si véns més d'un finde a València, estàs de sort: pots conéixer-la més a fons visitant llocs molt pròxims que t'encantaran. Et mostrem set perquè prengues nota!

 

Horta de València: el gran jardí

El gran jardí Imagina't: tu amb bici travessant tarongers, camps d'hortalisses i barraques al llarg dels 15 quilòmetres que té la famosa Via Verda Xurra, una antiga línia fèrria des de la que contemplar un paisatge únic.

Huerta Valencia

 

 

El monestir del Puig: una excursió a l'època medieval

Una excursió a l'època medieval Apte per a amants de la història amb ganes de llegendes i aventures medievals. Visita el Monestir del Puig, el seu Saló Real, la reproducció de l'espasa del Rei Jaume I i un muntó de secrets que descobriràs gràcies a les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme d'El Puig: dimarts a dissabte a les 10h, 11h, 12h, 16h i 17h, i els diumenges a les 12:00 h.

Monasterio

 

 

Sagunt, cresol de cultures

Sagunt és un poble ple d'encant, amb carrers empedrades i molta vida. Ideal per a perdre's i disfrutar de qualsevol dels seus terracitas en bona companyia. Disfruta de tots els seus monuments, tenen l'entrada gratuïta.

sagunto

 

VEURE MÉS

 

 

Parc Natural de la Serra Calderona: naturalesa en viu

naturalesa en vivo A tan sols 25 quilòmetres de la ciutat de València trobem el Parc Natural de la Serra Calderona. La seua flora i fauna, i la seua ubicació quasi a la vora del Mediterrani ho convertixen en un dels Parcs Naturals més especials de la Comunitat Valenciana. Tria una de les moltes rutes que hi ha i a disfrutar!

garbí

 

 

Ruta del Vi valencià

Sabies que la Denominació d'Origen del Vi Valencià ja s'exporta a més de 100 països? Ja és hora de conéixer-ho més a fons i, per què no, de tastar-ho. Pren nota, perquè cada dissabte, des del carrer Xàtiva, ix el Vinobús a les 10:00h. El Vinobús et portarà directe fins al bressol del vi valencià, amb tour cultural, menjar típic i tast inclosa en uns dels cellers de la denominació d'origen d'Utiel- Requena. No t'ho perdes!

viñedo

 

 

Manises, bressol de la ceràmica

La tradició ceràmica va nàixer fa més de 700 anys a Manises i hui en dia seguix molt viva. Visita algunes de les fàbriques que continuen elaborant peces de forma totalment artesanal i fes un viatge al passat que t'encantarà. Informa't en www.avec.com

cerámica manises

 

 

Ruta dels Borja

Qui van ser els Borja i quina empremta van deixar a la Comunitat Valenciana? Descobreix tots els seus secrets i la seua història visitant el Palau Ducal de Gandia, el Castillo de Xàtiva, el Monestir de Santa Maria de Valldigna o el de Sant Jeroni de Cotalba. En València, la ruta dels Borja passa per la Catedral, la Universitat i el Palau de Benicarló, actual seu de les Corts Valencianes. T'apuntes?

Xativa