Excursions als voltants de València

Si véns més d'un finde a València, estàs de sort: pots conéixer-la més a fons visitant llocs molt pròxims que t'encantaran. Et mostrem set perquè prengues nota!

 

Horta de València: el gran jardí

El gran jardí Imagina't: tu amb bici travessant tarongers, camps d'hortalisses i barraques al llarg dels 15 quilòmetres que té la famosa Via Verda Xurra, una antiga línia fèrria des de la que contemplar un paisatge únic.

 

 

El monestir del Puig: una excursió a l'època medieval

Una excursió a l'època medieval Apte per a amants de la història amb ganes de llegendes i aventures medievals. Visita el Monestir del Puig, el seu Saló Real, la reproducció de l'espasa del Rei Jaume I i un muntó de secrets que descobriràs gràcies a les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme d'El Puig: dimarts a dissabte a les 10h, 11h, 12h, 16h i 17h, i els diumenges a les 12:00 h.

 

 

Sagunt, cresol de cultures

Sagunt és un poble ple d'encant, amb carrers empedrades i molta vida. Ideal per a perdre's i disfrutar de qualsevol dels seus terracitas en bona companyia. Disfruta de tots els seus monuments, tenen l'entrada gratuïta.

 

+INFO

 

 

Parc Natural de la Serra Calderona: naturalesa en viu

naturalesa en vivo A tan sols 25 quilòmetres de la ciutat de València trobem el Parc Natural de la Serra Calderona. La seua flora i fauna, i la seua ubicació quasi a la vora del Mediterrani ho convertixen en un dels Parcs Naturals més especials de la Comunitat Valenciana. Tria una de les moltes rutes que hi ha i a disfrutar!

 

 

Ruta del Vi valencià

Sabies que la Denominació d'Origen del Vi Valencià ja s'exporta a més de 100 països? Ja és hora de conéixer-ho més a fons i, per què no, de tastar-ho. Pren nota, perquè cada dissabte, des del carrer Xàtiva, ix el Vinobús a les 10:00h. El Vinobús et portarà directe fins al bressol del vi valencià, amb tour cultural, menjar típic i tast inclosa en uns dels cellers de la denominació d'origen d'Utiel- Requena. No t'ho perdes!

 

 

Manises, bressol de la ceràmica

La tradició ceràmica va nàixer fa més de 700 anys a Manises i hui en dia seguix molt viva. Visita algunes de les fàbriques que continuen elaborant peces de forma totalment artesanal i fes un viatge al passat que t'encantarà. Informa't en www.avec.com

 

 

Ruta dels Borja

Qui van ser els Borja i quina empremta van deixar a la Comunitat Valenciana? Descobreix tots els seus secrets i la seua història visitant el Palau Ducal de Gandia, el Castillo de Xàtiva, el Monestir de Santa Maria de Valldigna o el de Sant Jeroni de Cotalba. En València, la ruta dels Borja passa per la Catedral, la Universitat i el Palau de Benicarló, actual seu de les Corts Valencianes. T'apuntes?