Skip to main content

Qué fer en València amb xiquets

València és una ciutat perfecta per a visitar amb xiquets. Amable, acollidora i segura, t'ofereix mil possibilitats de plans amb xiquets a València perquè els més xiquets gaudisquen del seu temps lliure i, de pas, li agafen afecte a la ciutat.

Si no saps què fer amb xiquets a València i et preguntes quin és el oci amb xiquets a València al qual pots accedir, en Visit València et donem la resposta. Consulta totes les opcions i tria, o deixa que ho facen ells! 

 

Un dia en el Bioparc

Cocodrils, tigres, goril·les... fins i tot un parent llunyà del famós rei Julien t'estan esperant. Coneix-los de prop i sense barreres. Viu l'emoció de una autèntica aventura africana en BIOPARC VALÈNCIA.  L'atracció més valorada pels qui ens visiten. I al costat del parc, el Parc de Capçalera, un enorme jardí on fer un pícnic mentre els xiquets corren i juguen en plena naturalesa. També es pot gaudir d'un agradable passeig en el llac sobre un bonic cigne.

 

Un viatge submarí en l'Oceanogràfic

Et proposem un viatge submarí per el major aquari d'Europa. Viu l'experiència de convertir-te en entrenador de mamífers marins, de dormir amb taurons o d'alimentar a pingüins. L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències t'ofereix tot això i molt més. No t'ho pots perdre.

 

Un passeig amb vaixell per l'Albufera

Acosta't al parc natural de l'Albufera i descobreix la gran biodiversitat d'aquest espai protegit. No et perdes el passeig pel seu llac central a bord d'una de les típiques embarcacions.

 

Els museus més divertits

Diverteix-te amb els últims avanços científics, viatja a l'espai per a saber com es veu el nostre planeta des de l'Estació Espacial Internacional. Viu aventures a través d'imatges 3D. L'Hemisfèric i el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Artes i les Ciències t'esperen.

 

Gaudeix de la naturalesa

València compta també amb amplis parcs i jardins, que permeten des de passar un dia entranyable en família, fins a convertir-se en feliços lil·liputenques grimpant pel gegant Gulliver, convertit en un enorme parc infantil amb tobogans per tots els costats. Als Jardins de Vivers també ho passaran pirata, no sols per la seua amplitud lliure de trànsit com pels gronxadors i una esplanada on tenen lloc diverses activitats infantils durant l'any.

 

Conéixer les Falles

D'altra banda, tenim el Museu Faller que ajuda a conéixer de prop la festa més internacional de València, les Falles. Serà molt divertit per als xiquets, ja que allí trobaran prop de 100 ninots que mostren l'actualitat dels últims anys, així com l'evolució de la tècnica per a crear aquestes figures.

 

Un dia a la platja

Gaudeix d'un dia de platja a les nostres platges urbanes de Les Arenes i la Malva-rosa, amb el seu atractiu passeig marítim plagat de zones de joc per als xiquets. dona't un capbussó, practica tub respirador o construeix castells d'arena a tan sols 15 minuts del centre de la ciutat.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te