Skip to main content

Qué fer en València amb xiquets

 

Coneix a fons els dofins i els lleons marins

Saps en què es diferencien una foca i una morsa? De què s’alimenten els dofins? On viuen els lleons marins? Gràcies al Passaport Animalia podran conèixer de primera mà aquests simpàtics animals i tots els secrets que els seus cuidadors els desvelaran. Una activitat pensada per a tota la família i que es realitza a l’Oceanogràfic cada cap de setmana.

Passaport Animalia: Dissabtes i diumenges a partir de les 11:30 hores a l’Oceanogràfic.

 

L’Espai dels Xiquets

Activitats diàries al Museu de les Ciències. Benvinguts a la vida és una macroincubadora, on cada 10 minuts aproximadament divertits pollets ixen, literalment, de la closca. Plometes és la mascota animada de l’Espai dels Xiquets, una simpàtica creació virtual que està en comunicació directa amb els xiquets a través d’una gran pantalla i que els explica el que es trobaran a l’Espai i quins jocs protagonitzaran.

 

Oceanogràfic

Has dormit alguna vegada envoltat de taurons? Passa una nit d’aventures a l’Oceanogràfic amb els teus amics, amb els teus pares o amb l’escola!

L’Oceanogràfic t’oferix l’oportunitat de dormir envoltat de taurons i de viure una nit d’aventures amb els teus amics, amb els teus pares o amb l’escola. Després de sopar i d’una activitat prèvia, podràs agafar la son a la Torre Oceans, on veuràs espècies com el tauró bou i el tauró gris, a més del peix serra o el peix lluna, entre d’altres.

Aquesta proposta de la Ciutat de les Arts i les Ciències es dirigix tant a escoles com a grups d’amics amb xiquets xicotets i famílies que vulguen viure una jornada diferent i especial amb els seus fills. A més, el dia següent podran recórrer la resta d’instal·lacions de l’Oceanogràfic amb opció de visitar també el Museu de les Ciències i d’assistir a una projecció a l’Hemisfèric.

Informació i reserves: 902 100 031

 

Vols sentir-te com un cavaller o com una princesa?

Ho passarem genial recorrent llocs palatins de València vestits de cavallers i de princeses: començant per les Torres de Serrans, continuant per l’impressionant Palau Cervelló i acabant al Palau del Marqués de Dos Aigües. En ells descobrirem com vivia la reialesa a València.

Les històries i les curiositats que contenen aquests indrets s’expliquen de manera que els xiquets aprenen i alhora es divertixen. Descobrirem junts com es vivia antigament. Els xiquets aprenen la història de València i compartixen diversió amb altres xiquets en un ambient de fantasia i alegria.

 

+ INFO

 

De passeig al Bus Turístic

Coneix València amb el Bus Turístic a través de dues rutes: la ruta històrica, on podràs conèixer l’evolució de la ciutat des de la creació fins els nostres temps i la ruta marítima, on visitaràs la Marina Reial Joan Carles I, la Ciutat de les Arts i les Ciències i les nostres platges. 

A més, amb les modalitats de bitllet de 24 ó 48 hores podràs pujar i baixar del bus i canviar d’una ruta a una altra tantes vegades com vulgues.

 

Museu dels Soldadets de Plom

Des dels dinosaures fins la Guerra d’Iraq, passant per Alexandre el Magne, Egipte, la Roma Imperial o l’edat mitjana de Tirant lo Blanch, un recorregut per la historia d’Espanya a través dels seus guàrdies reials, d’una excepcional processó del Corpus Christi, de les civilitzacions precolombines, de les guerres carlistes, de la guerra civil i dels conflictes internacionals més recents…

En definitiva, un veritable viatge per la historia universal i d’Espanya per a grans i menuts, sense oblidar les sales de la vida quotidiana i les exposicions temporals.

 

Mestalla Tour VCF

Viu a Mestalla l’emoció del futbol d’elit amb el València CF. Visita els vestuaris, el terreny de joc, la banqueta o la sala de premsa on s’entrevista als jugadors...

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Adulto 24h
A partir de 17 años
Preu
19,00 €

Experticket ticket date

Order
Adulto
A partir de 13 años
Preu
38,60 €

Experticket ticket date

Order

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te