Buscant plans que fer a València amb xiquets? 

Perquè estàs en el lloc adequat perquè ací no existeix l'avorriment… ni per als més xicotets.

Quan viatges amb xiquets has de buscar plans de els quals ells puguen formar part; això de fer coses que es basen a asseure's a mirar (i callar) acaba malament perquè podrien avorrir-se. 

El que té de bo València és que és una ciutat assequible i acollidora on ells poden ser els protagonistes en museus, a la platja, als seus parcs i fins i tot en rutes guiades en les quals participen. 

Si això et sona bé, ací et portem les principals activitats que fer a València amb xiquets. 

Això sí, abans de vindre i de comprar entrades has de saber que amb la València Tourist Card pots viatjar gratis amb autobús, metre i tramvia i tens descomptes per a la majoria de les atraccions. Aprofita'ls! 

Anem ja amb els plans estrela que fer a València amb xiquets.

 


Passeig amb barca i paella en l’Albufera

Tan sols a 10 quilòmetres de la ciutat està el Parc Natural de La Albufera, amb el llac més gran d'Europa: 2.800 hectàrees d'aigua dolça en la qual viuen fins a 350 espècies d'ocells. 

Ací els xiquets gaudeixen especialment fent un passeig en una de les seues artesanals embarcacions anomenades albuferencs, conduïdes per vilatans que coneixen com el palmell de la seua mà la llacuna i les seues històries. 

Aquest lloc és especialment peculiar perquè, malgrat estar molt prop de la mar, l'aigua és dolça; només la separen del Mediterrani una franja de dunes naturals i boscos de pins. 

Gràcies a aquesta ubicació la seua biodiversitat és enorme i, a més d'un passeig amb barca, pots fer senderisme, donar-te un capbussó a la platja i acostar-te als famosos arrossars valencians. 

I ja que parlem d'arròs: no et pots anar sense menjar-te una autèntica paella elaborada a la manera tradicional. A més, és un plat que als xiquets els encanta.

Albufera de Valencia

 

PASSEIG AMB BARCA I PAELLA

 


Visita guiada especial per a ells

El millor per a aprendre és sentir. I per a divertir-se, també. 

Per això en aquest tour familiar es recorren llocs i monuments de València amb els més xicotets disfressats de cavallers i princeses mentre escolten els relats que hi ha darrere de palaus, places i torres. 

Descobrir com vivien els personatges autèntics i les seues curiositats com a part de la història els fa riure, sorprendre's i voler aprendre encara més. 

Alguna cosa que fa especialment interessant aquesta visita per a famílies és que ells fan jocs i activitats sobre cada espai històric al mateix temps que vosaltres coneixeu els imprescindibles de la capital del Túria. 

tour familiar puerta torres serranos

 

TOUR PER A XIQUETS

 


De Passeig en el Bus Turístic

Si teniu poc temps o el cansament s'ha apoderat de la família, una ruta amb autobús és una gran idea que fer a València.

Als més xicotets els encanta anar en la part de dalt d'un flamant bus roig de dos pisos.

Té un recorregut pel millor de la ciutat que t'ajuda a conéixer-la còmodament. A més, com podeu pujar i baixar tantes vegades com vulgueu, és una bona opció per a moure-us per València i visitar els seus imprescindibles.

L'única cosa que has de tindre en compte és si la prefereixes amb una validesa de 24 o de 48 hores. Bé, això i que és molt probable que en el moment en el qual vingueu a València el Bus Turístic tinga descompte si teniu la València Tourist Card. Consulta-ho quan aneu a viatjar.

Valencia Bus Turistic

 

BUS TURÍSTIC

 


Mestalla Tour VCF

Si sou futbolers, la visita guiada a Mestalla és un altre dels plans que fer a València que triomfa entre els xicotets de la casa, i especialment entre els adolescents.

El València CF és el quart club històric d'Espanya i el cinqué amb més títols nacionals i internacionals i forma part de la cultura dels valencians quasi com la paella.

En la ruta guiada Mestalla Forever Tour s'accedeix a la sala de premsa, el vestuari dels jugadors, el túnel d'eixida al terreny de joc i podeu veure de prop els trofeus.

Quan aneu, no oblideu saludar a la ratapinyada de la façana de l'estadi amb el clàssic Amunt València!

 

mestalla

 

MESTALLA FOREVER TOUR

 


Backstage Tour en l’Oceanogràfic 

Conéixer les entranyes de l'aquari més gran d'Europa és una vivència molt excitant i que només es pot fer a València.

De dilluns a diumenge a les 12:30h, l’Oceanogràfic ofereix una ruta per l'àrea de quarantena, on podreu conéixer en persona les cries d'espècies que s'incorporen als tancs de la zona d'exhibició quan estan preparats.

També veureu com es filtra i supervisa l'aigua que procedeix directament de la mar Mediterrània diàriament perquè els animals visquen en les millors condicions.

I el més emociona't del Backstage Tour: caminar per damunt del túnel de taurons, amb desenes d'esquals als teus peus!

oceanografic

 

OCEANOGRÁFIC

 


Dormir envoltat de taurons

I parlant de taurons… Us imagineu dormint envoltats d'ells?

En l’Oceanogràfic podeu passar la nit en el túnel de l'hàbitat Oceános per a descansar sota l'atenta mirada dels taurons.

Aquest és sens dubte un planazo per a fer a València amb xiquets que inclou una gimcana en arribar, sopar, passar la nit en el túnel de taurons, desdejuni en el Restaurant Oceans i visita a l’Oceanogràfic per lliure l'endemà.

Ull amb aquesta activitat perquè no sempre està disponible: consulta abans de posar-la en la llista de coses que fer a València amb els teus fills.

Informació i reserves: 902 100 031

Tiburones Oceanogràfic

 

OCEANOGRÁFIC

 


L’Espai dels Xiquets

Si tens fills d'entre 3 i 8 anys, L’Espai dels Xiquets dins del Museu de les Ciències és per a ells una gaudida on jugar i experimentar per si mateixos sobre els sentits, l'aigua i els animals.

Acompanyats per monitors es diverteixen jugant en un espai amb espills deformants, es converteixen per un moment en una cria de cangur i fins construeixen una casa inacabada amb grues i carretons inclosos.

Tot molt en la línia del lema del museu: "Prohibit no tocar, no sentir, no pensar”.

Museo de las Ciencias

 

MUSEU DE LES CIÈNCIES

 


Un tour amb bicicleta

Un altre pla que fer a València ideal per a xiquets és llogar bicicletes i aprofitar el plana que és per a anar, per exemple, des del centre fins qualsevol de les seues platges urbanes al vostre ritme.

I si ho preferiu, hi ha diverses visites guiades sobre rodes que us permeten veure la ciutat d'una altra forma. Això sí, per a aquesta activitat els vostres fills han de tindre almenys 8 anys i estar acostumats a muntar amb bici.

En qualsevol cas, el bon temps quasi tots els dies de l'any, l'absència de desnivell i un carril bici cada dia més extens fan que veure València amb xiquets amb bicicleta siga una opció divertida.

jardín del Turia

 

TOUR AMB BICI

 


 

Encara vols més?

Si vols saber què pots visitar a València amb xiquets, ací tens algunes propostes.

I no oblides comprar el teu València Tourist Card per a moure't gratis per la ciutat, entrar en museus i monuments municipals per la cara i aconseguir descomptes de fins al 50% en serveis turístics i d'oci.


 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Bioparc jirafas
Qué fer en València amb xiquets
Valencia Bus Turístic
Moure's en familia en València
Niña turista con plano
Una ciutat per a xicotets turistes