La Representació de la Santitat Barroca al Museu de Belles Arts

Categories: exposició.

Obres de Velázquez, Ribera, Murillo, Martínez Montañés o Mena formen part de la mostra, que es pot visitar fins al 9 de juny.

Prepara't per a un viatge al cor del Barroc amb "Ferrenament Humans: Retrats de Santitat"! El Museu de Belles Arts de València (MuBAV) presenta aquesta exposició, que pots visitar fins al 9 de juny. 

Analitza la representació de la santedat en l'època del Barroc espanyol a través de 36 obres mestres dels principals pintors i escultors espanyols del segle XVII, com són Velázquez, Ribera, Murillo, Martínez Montañés o Mena. 

L'exposició et portarà a un món d'emocions intenses i representacions vívides de la santedat. Des del fervor de la Contrareforma fins al realisme commovedor de les obres, descobriràs com els sants prenen vida davant dels teus ulls. 

Amb més de 36 obres, algunes joies italianes, aquesta mostra t'immersirà en l'essència mateixa de la devoció barroca. És resultat de la col·laboració entre el Museu de Belles Arts de València i el Museu Carmen Thyssen Màlaga i es nodreix de peces prestades per: el Museu Nacional del Prado, el Museu de Belles Arts de Sevilla, el Museu de Belles Arts de Múrcia, el Museu de Belles Arts de Bilbao, el IVAM-Institut Valencià d'Art Modern, el Museu Nacional d'Escultura de Valladolid, la Universitat de Sevilla, la Diòcesi de Màlaga i la Col·lecció BBVA, a més de les catorze obres procedents de la pròpia col·lecció del Museu de Belles Arts de València. 

No et perdes l'oportunitat de sentir la potència emocional d'aquestes obres mestres en "Ferrenament Humans"! 

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    04-03-2024

  • A:

    09-06-2024

21 Fri
28º 19º