Skip to main content

Festival de les Arts 2021

Categories: música.

Imprescindible

ÀREA TURÍSTICA: Ciutat de les Arts i Alameda

La sisena edició de Festival de les Arts se celebrarà finalment el 4 i 5 de juny de 2021.

Si tenies abonament o entrada de dia i la promoció beguda per a 2020 seran les teues entrades per a 2021, així que no farà falta que faces res, només  conservar-los com un tresor, perquè com saps, els abonaments per a aquesta edició estaven esgotats.

Si l'any que ve no pots vindre a gaudir del festival, pots donar-li el teu abonament a una altra persona fent el canvi de nom gratuït que estarà habilitat fins al 31 d'agost de 2020. Per a això has d'enviar un email a info@wegow.com. I en cas que lamentablement no et tingues una altra opció i no pugues vindre, pots sol·licitar el reembossament  del teu abonament en aquest formulari, habilitat des del dilluns 20 de juliol a les 12 hores fins al dilluns 3 d'agost de 2020 a les 12 hores. Els diners seran reembossats directament per Wegow en un termini màxim de 60 dies des que emplenes el formulari, segons el que s'estableix en l'article 36 de Reial Decret Llei 11/2020 del 31 de març modificat per l'apartat cinc de la disposició final dècima del RD-Llei 15/2020, de 21 d'abril. El cost de les despeses de distribució i el canvi de nom no seran reembossables pel fet que el servei ha sigut oferit en el moment de l'emissió de l'entrada.

Ja pots participar en l'enquesta per a triar quins artistes vols veure el mes vinent de juny en el nou cartell de la sisena edició. Entra ja, la teua veu és important! Més endavant es posaran a la venda només les entrades retornades i als mateixos preus que van ser adquirides. No sols tindràs bona música, sinó també una variada oferta de foodtrucks i moda de dissenyadors i marques emergents. I, com colofó, un castell de focs artificials que il·luminarà la nit valenciana.

Uneix-te a la festa!

Get directions

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te