FERTILITAT

Moltes parelles que desitgen ser pares i no ho aconsegueixen busquen complir el seu somni fora del seu país. Espanya, per la seua legislació, és un dels destins preferits pels europeus per fer-ho. En aquest sentit València té molt a oferir ja que compta amb clíniques de fertilitat especialitzades en reproducció assistida, fecundació in vitro, casos complexos o problemes de fertilitat masculina, entre d'altres.

Next Fertility
Next Fertility
detalle quirófano centro médico crea
Crea, Centro Médico De Reproducción Asistida
detalle del equipo de trabajo de juana crespo
Equipo Juana Crespo
mostrador de clínica quiron salud
Quirónsalud Valencia

 

TRAUMATOLOGIA

València és una ciutat ideal per portar un estil de vida saludable que inclou l'esport, però això comporta certs riscos. Per a qualsevol malaltia derivada d'una activitat física, la ciutat compta amb centres i hospitals especialitzats en traumatologia, rehabilitació i ortopèdia amb instal·lacions de primer nivell en aquestes disciplines.

edificio del hospital imske
Instituto Musculoesquelético Europeo (IMSKE)
mostrador de clínica quiron salud
Quirónsalud Valencia

 

DENTAL

Una bona salut bucodental és fonamental, però no totes les persones poden tenir accés a tractaments dentals al seu país.

Preus més assequibles, bons professionals i possibilitat de finançament són alguns dels factors que porten als pacients internacionals a cercar clíniques dentals fora de les seues fronteres.

detalle sala espera clinica dental alboraya
Clínica Dental Alboraya 10

 

OFTALMOLOGIA

L'excel·lència mèdica i el preu són alguns dels motius que porten al 0pacient internacional a buscar una clínica oftalmològica en un altre país diferent al seu país d'origen. En aquest sentit a València trobem professionals de reputació contractada sobradament preparats per afrontar les patologies derivades d'aquesta disciplina.

niña revision ocular
Innova Ocular Clínica Vila
Hospital Vithas 9 de Octubre
Hospital Vithas 9 de Octubre

 

DERMATOLOGIA I ESTÈTICA

Els tractaments estètics i dermatològics són uns dels més demandats a nivell europeu. La importància de l'estètica i tots els tractaments antiaging és patent i a València està sobradament preparada per donar resposta a les necessitats d'una de les especialitats més demandades.

Clínica Dermatológica Dr. Serrano
Clínica Dermatológica Dr. Serrano

 

BENESTAR

El benestar s'ha convertit en un concepte indispensable, important tant per a les persones amb patologies com per a qui vol prevenir-les. És el complement perfecte per a qualsevol tractament mèdic, i València compta amb múltiples opcions.

detalle baño turco en el centro de bienestar al amira
Centro de Bienestar Al Amira
nava thai colchonetas masajes
Nava Thai
Cobre 29 Massage
Cobre 29 Massage & Spa

 

CIRURGIA D'OBESITAT

Estar per sobre del nostre pes recomanat genera que correm més risc de tenir certes patologies, com diabetis, cardíaques fins i tot alguns tipus de càncer. A València a més d'un estil saludable i gaudir d'una gastronomia basada en la dieta mediterrània, comptem amb excel·lents professionals que pot ajudar-te a reduir els riscos que causa el sobrepès.

mostrador de clínica quiron salud
Quirónsalud Valencia

 

HEMODIÀLISI 

Si vols visitar València i pateixes una malaltia renal crònica pots gaudir de la teua estada sense preocupar-te, ja que comptem amb centres especialitzats en aquest tipus de patologies. La teua malaltia renal no és un fre per a vindre a visitar-nos ! 

CENTRO DE DIÁLISIS GAMAPAL
Centro de diálisis Gamapal

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

dos deportistas practicando yoga al aire libre
Per què venir a València a cuidar-se
detalle material médico
Hospitals i Clíniques a València
consulta a paciente
València destí de Salut