FERTILITAT

Moltes parelles que desitgen ser pares i no ho aconsegueixen busquen complir el seu somni fora del seu país. Espanya, per la seua legislació, és un dels destins preferits pels europeus per fer-ho. En aquest sentit València té molt a oferir ja que compta amb clíniques de fertilitat especialitzades en reproducció assistida, fecundació in vitro, casos complexos o problemes de fertilitat masculina, entre d'altres.


 

TRAUMATOLOGIA

València és una ciutat ideal per portar un estil de vida saludable que inclou l'esport, però això comporta certs riscos. Per a qualsevol malaltia derivada d'una activitat física, la ciutat compta amb centres i hospitals especialitzats en traumatologia, rehabilitació i ortopèdia amb instal·lacions de primer nivell en aquestes disciplines.


 

DENTAL

Una bona salut bucodental és fonamental, però no totes les persones poden tenir accés a tractaments dentals al seu país.

Preus més assequibles, bons professionals i possibilitat de finançament són alguns dels factors que porten als pacients internacionals a cercar clíniques dentals fora de les seues fronteres.


 

OFTALMOLOGIA

L'excel·lència mèdica i el preu són alguns dels motius que porten al 0pacient internacional a buscar una clínica oftalmològica en un altre país diferent al seu país d'origen. En aquest sentit a València trobem professionals de reputació contractada sobradament preparats per afrontar les patologies derivades d'aquesta disciplina.


 

DERMATOLOGIA I ESTÈTICA

Els tractaments estètics i dermatològics són uns dels més demandats a nivell europeu. La importància de l'estètica i tots els tractaments antiaging és patent i a València està sobradament preparada per donar resposta a les necessitats d'una de les especialitats més demandades.


 

MEDICINA DEL DOLOR

Hi lesions o malalties que generen molèsties i dolors. Tractar el dolor de forma adequada per millorar la qualitat de vida de l'pacient és l'objectiu principal de molts professionals mèdics.


 

BENESTAR

El benestar s'ha convertit en un concepte indispensable, important tant per a les persones amb patologies com per a qui vol prevenir-les. És el complement perfecte per a qualsevol tractament mèdic, i València compta amb múltiples opcions.


 

CIRURGIA D'OBESITAT

Estar per sobre del nostre pes recomanat genera que correm més risc de tenir certes patologies, com diabetis, cardíaques fins i tot alguns tipus de càncer. A València a més d'un estil saludable i gaudir d'una gastronomia basada en la dieta mediterrània, comptem amb excel·lents professionals que pot ajudar-te a reduir els riscos que causa el sobrepès.


 

NEUROREHABILITACIÓ

Les conseqüències d'ictus, traumatismes o qualsevol problema neurològic són en moltes ocasions molt severes. Afortunadament comptem a València amb centres especialitzats en aquesta disciplina que són una referència tant a nivell nacional com internacional.