Erasmus a València

Coneguda com una de les millors destinacions Erasmus, la ciutat mediterrània i cosmopolita de València és la destinació triada per més de 3.000 estudiants internacionals cada any per a realitzar els seus intercanvis i gaudir de les infinites possibilitats que ofereix.  

 

Requisits Erasmus 

Si vols venir a València com a estudiant del programa Erasmus, el primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teua universitat d’origen i la universitat de destinació en la titulació que vols cursar. Si no és així, no podràs venir en qualitat d’estudiant Erasmus, perquè no s’accepten estudiants visitants/freemover (sense beca).  

Entre les dues universitats ha d’existir un conveni bilateral en la titulació que vols estudiar a València i serà la teua universitat qui envie nominació com a estudiant Erasmus a la universitat de destinació. 

 

Gran prestigi universitari  

València compta amb una gran oferta formativa plurilingüe impartida per institucions de referència en l’àmbit públic i privat.  

Les seues dues universitats públiques, tant la Universitat de València com la Universitat Politècnica de València, tenen un gran reconeixement i reputació que es tradueix en l’obtenció de llocs excel·lents en rànquings nacionals i internacionals.  

L’àmplia gamma de programes oferits per part d’institucions públiques es veu complementada per l’oferta d’universitats privades com la Universitat Cardenal Herrera- CEU, la Universitat Europea o Florida Universitària, a més de les propostes per part d’Escoles com ESIC Business & Marketing School, l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) o el Mediterrani Culinary Center.  

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Image placeholder
Universitats i escoles formatives
Image placeholder
Aprendre espanyol a València
Image placeholder
Com moure’s i altres preguntes freqüents