Erasmus a València

Coneguda com una de les millors destinacions Erasmus, la ciutat mediterrània i cosmopolita de València és la destinació triada per més de 3.000 estudiants internacionals cada any per a realitzar els seus intercanvis i gaudir de les infinites possibilitats que ofereix.  

 

Requisits Erasmus 

Si vols venir a València com a estudiant del programa Erasmus, el primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teua universitat d’origen i la universitat de destinació en la titulació que vols cursar. Si no és així, no podràs venir en qualitat d’estudiant Erasmus, perquè no s’accepten estudiants visitants/freemover (sense beca).  

Entre les dues universitats ha d’existir un conveni bilateral en la titulació que vols estudiar a València i serà la teua universitat qui envie nominació com a estudiant Erasmus a la universitat de destinació. 

 

Gran prestigi universitari  

València compta amb una gran oferta formativa plurilingüe impartida per institucions de referència en l’àmbit públic i privat.  

Les seues dues universitats públiques, tant la Universitat de València com la Universitat Politècnica de València, tenen un gran reconeixement i reputació que es tradueix en l’obtenció de llocs excel·lents en rànquings nacionals i internacionals.  

L’àmplia gamma de programes oferits per part d’institucions públiques es veu complementada per l’oferta d’universitats privades com la Universitat Cardenal Herrera- CEU, la Universitat Europea o Florida Universitària, a més de les propostes per part d’Escoles com ESIC Business & Marketing School, l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) o el Mediterrani Culinary Center.  

 

Intercanvis lingüístics i esdeveniments  

Submergeix-te en un nou idioma, descobreix diferents cultures i coneix gent de la forma més divertida. Practica les teues habilitats lingüístiques amb intercanvis i esdeveniments en grup. Intercanvi culinari, festes d'idiomes, karaoke, vòlei platja… Aprendràs fàcilment mentre fas amics de tot el món. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Valencia Language Exchange
Valencia Language Exchange
EDEM Escuela de Empresarios
Universitats i escoles formatives
Universidad de Valencia
Aprendre espanyol a València