Home >> Que fer en valencia >> Cultura valenciana >> Museus en valencia >> MUSEU DEL PATRIARCA
Del 

MUSEU DEL PATRIARCA

Nave, 1; 46002 - Valencia

Valoración: 

Patrimonio Universal por la UNESCO

Descuento con Valencia Tourist Card: 
Gratuito
ZONA TURÍSTICA: 
Centre Històric
SEGLE: 
XVII

El Patriarca, Monument Nacional des de 1962 i Bé d’Interés Cultural en 2007, és un dels millors exemples d’arquitectura renaixentista. En el Museu del Col·legi destaquen les pintures de Caravaggio, El Greco, Van Der Weyden, Benlliure, Ribalta o Pinazo entre d’altres, així com el manuscrit original de l’obra pòstuma de Sir Thomas More.

El conjunt del Patriarca, Reial Col·legi del Seminari del Corpus Christi, està format per col·legis, seminari i església. Esta gran obra es va iniciar al 1586 i es va concloure al 1610. El conjunt s’articula al voltant d’un gran claustre d’estil renaixentista al qual tenen eixida l’església, la capella de la Comunió, la biblioteca, cel·les i aules, que al seu torn donen pas a un pati posterior que recull les dependències més íntimes de l’edifici. Exteriorment és resolt mitjançant murs de maçoneria. Al cantó de la plaça hi ha un campanar de dimensions reduïdes. El seu museu guarda obres d’art d’un gran valor, entre les quals se'n troben algunes diverses del Greco i de primitius flamencs.

SERVICIS

BOTIGA

Interest data

TELÈFON: 
963 514 176
EMAIL: 
info@patriarcavalencia.es
no-reserva
HORARIS: 

Visites guiades: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres: 10 h. Dijous i dissabtes: 11 h. Imprescindible reserva prèvia en: http://valentiaarsmagna.es

DIES DE TANCAMENT: 
diumenge
TARIFES: 
Entrada: 3 €/ persona.

Com arribar

Bus: 
4
6
8
9
11
16
26
28
31
70
71