Monument del Patriarca

Nave, 1; 46002 - Valencia

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

El Patriarca, Monument Nacional des de 1962 i Bé d’Interés Cultural en 2007, és un dels millors exemples d’arquitectura renaixentista. En el Museu del Col·legi destaquen les pintures de Caravaggio, El Greco, Van Der Weyden, Benlliure, Ribalta o Pinazo entre d’altres, així com el manuscrit original de l’obra pòstuma de Sir Thomas More.

El conjunt del Patriarca, Reial Col·legi del Seminari del Corpus Christi, està format per col·legis, seminari i església. Esta gran obra es va iniciar al 1586 i es va concloure al 1610. El conjunt s’articula al voltant d’un gran claustre d’estil renaixentista al qual tenen eixida l’església, la capella de la Comunió, la biblioteca, cel·les i aules, que al seu torn donen pas a un pati posterior que recull les dependències més íntimes de l’edifici. Exteriorment és resolt mitjançant murs de maçoneria. Al cantó de la plaça hi ha un campanar de dimensions reduïdes. El seu museu guarda obres d’art d’un gran valor, entre les quals se'n troben algunes diverses del Greco i de primitius flamencs.

VISITA GUIADA EL PATRIARCA

Detalls

 • Horaris
 • Dies de tancament: Diumenge
 • Informació dels horaris

  L'església roman tancada excepte durant la celebració de la missa, l'accés a la qual es reserva per als devots assistents a l'eucaristia.
  Podeu visitar-lo a porta tancada amb la visita guiada, reservar amb antelació a info@arsmagna.es o al telèfon 960 961 855.

 • Preu

  Entrada sense visita guiada: 5 € per persona. Entrada amb visita guiada: 6 € per persona (reduït) - 7 € per persona (general)

 • Segle XVII

COM ARRIBAR

Calle de la Nave, 1, 46002, Valencia, España

Obtenir ruta