Metro València

Metro València

Moure't amb metro és molt fàcil, descarrega't el plànol de metro, on podràs consultar les parades que millor et convinguen, planificar-te el trajecte en temps real o consultar i descarregar-te l'horari.

Durant el viatge amb metro per la línia 3 o 5 et recomanem fer una parada en l'estació de l'Albereda, part de l'arquitectura valenciana dissenyada per Santiago Calatrava. L'estació es troba davall del Pont de l'Exposició, una altra joia d'este arquitecte valencià que no et pots perdre.

BAIXA AL METRO

El servici de transport subterrani i tramvia va a càrrec de Metrovalencia, que disposa de fins a 9 línies. Totes elles admeten múltiples combinacions entre si, així com amb l'autobús. També hi ha estacions curioses pel seu disseny, com la d'Albereda, i d’altres que compten amb oferta cultural pròpia, com la sala Lametro de Colom. Les bicicletes estan permeses als vagons.

• Horaris. De les 4 fins a les 23.30 hores entre setmana; de les 5 i fins a les 00.30 en cap de setmana. La freqüència depén de la línia, però ronda els 10 minuts.

Abonaments. Els valencians solen moure's amb una targeta Móbilis a la que van incorporant recàrrecs. Per al turista, el més atractiu és la València Tourist Card. D'ús personal, inclou viatges il·limitats durant 24 hores (15 euros) , 48 hores (20 euros) o 72 hores (25 euros) amb transbords incorporats.

• On els compre? La targeta es ven en la xarxa de de Tourist Info (Carrer de la Pau, Ajuntament, Joaquín Sorolla i aeroport), en quioscos autoritzats i a través d'Internet (www.valenciatouristcard.com) .

• Un consell... És possible recarregar viatges sense fil gràcies a la tecnologia Near Field Communication (NFC). Només has de descarregar l'aplicació des de Google Play, acostar-la a la terminal i carregar els viatges en el smartphone en compte de fer-ho en la targeta Móbilis.


UN CONSELL: 

adquirix la VLC Tourist Card en una de les nostres Tourist Info o en www.valenciatouristcard.com i disfruta de transport públic urbà gratuït sense límit de viatges. També oferix interessants descomptes en museus, oci, tendes, restaurants…
 

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS: 

TIQUET: 1,50€  trajecte (+ 1€ suport)

Aeroport: 4,90€  per trajecte (suport inclòs)

 

METRO VALENCIA

Partida de Xirivelleta , s/n 46014 Valencia
Teléfono 34 96 397 40 40
Teléfono de Información: 34 900 46 10 46
Teléfono Oficinas: 34 96 397 65 65