Metro València

Moure't amb metro és molt fàcil, descarrega't el plànol de metro, on podràs consultar les parades que millor et convinguen, planificar-te el trajecte en temps real o consultar i descarregar-te l'horari.

Durant el viatge amb metro per la línia 3 ó 5 et recomanem fer una parada en l'estació de l'Albereda, part de l'arquitectura valenciana dissenyada per Santiago Calatrava. L'estació es troba davall del Pont de l'Exposició, una altra joia d'este arquitecte valencià que no et pots perdre.

BAIXA AL METRO

El servici de transport subterrani i tramvia va a càrrec de Metrovalencia, que disposa de fins a 9 línies. Totes elles admeten múltiples combinacions entre si, així com amb l'autobús. També hi ha estacions curioses pel seu disseny, com la d'Albereda, i d’altres que compten amb oferta cultural pròpia, com la sala Lametro de Colom. Les bicicletes estan permeses als vagons.

  • Horaris. De les 4 fins a les 23:30 hores entre setmana; de les 5 i fins a les 00:30 en cap de setmana. La freqüència depén de la línia, però ronda els 10 minuts.
  • Abonaments. Els valencians solen moure's amb una targeta SUMA a la que van incorporant recàrrecs. Per al turista, el més atractiu és la València Tourist Card. D'ús personal, inclou viatges il·limitats durant 24 hores (15 euros) , 48 hores (20 euros) o 72 hores (25 euros) amb transbords incorporats.
  • On els compre? La targeta es ven en la xarxa de de Tourist Info (Carrer de la Pau, Ajuntament, Joaquín Sorolla i aeroport), en quioscos autoritzats i a través d'Internet (www.valenciatouristcard.com) .
  • Un consell... És possible recarregar viatges sense fil gràcies a la tecnologia Near Field Communication (NFC). Només has de descarregar l'aplicació des de Google Play, acostar-la a la terminal i carregar els viatges en el smartphone en compte de fer-ho en la targeta SUMA.

ACCESSIBILITAT METRO VALÈNCIA

UN CONSELL: 

adquireix la VLC Tourist Card en una de les nostres Tourist Info o en www.valenciatouristcard.com i disfruta de transport públic urbà gratuït sense límit de viatges. També oferix interessants descomptes en museus, oci, tendes, restaurants…

Plànol del metro de València

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

Autobuses interurbanos y urbanos de València
Autobusos a València
plano de valencia
Guies turístiques i plànol de València