Skip to main content

Red de autobusos urbans en València EMT

PUJA AL BUS

L'autobús és el transport més adequat per a recórrer mitges i llargues distàncies, incloent pobles i pedanies, alhora que es disfruta del paisatge. València compta amb una xarxa d'autobusos urbans (EMT) i de perifèria (Metrobús) molt completa i amb alta freqüència.

  • Horaris. De les 4 fins a les 22:30 hores. A partir d'ací comença el servici nocturn, que acaba a les 2 hores entre setmana i a les 3:30 en cap de setmana.
  • Abonaments. Els valencians solen moure's amb una targeta Móbilis a la que van incorporant recàrrecs. Per al turista, el més atractiu és la València Tourist Card d'ús personal. Inclou viatges il·limitats durant 24 hores (15 euros), 48 hores (20 euros) o 72 hores (25 euros) amb transbords incorporats.
  • On els compre? La targeta es ven en la xarxa de Tourist Info (Carrer de la Pau, Ajuntament, Joaquín Sorolla i aeroport) , en quioscos autoritzats i a través d'Internet (www.valenciatouristcard.com).
  • Un consell... Descarrega l'aplicació d'EMT, vàlida per a iOS i Android. Inclou informació de bus, metro, tramvia i bici. Permet conéixer quan arriba l'autobús a una parada, calcular rutes i guardar favorits.

Si es desitja realitzar un itinerari pels principals monuments, també hi ha un servici d'autobús turístic. Hi ha un recorregut històric, un altre per la zona marítima i inclús és possible visitar el Parc Natural de l'Albufera. Amb les modalitats de bitllet de 24 o 48 hores, es pot pujar i baixar sempre que es desitge.

AUTOBÚS PARC NATURAL DE L'ALBUFERA
Podrà fer-ho amb la línia 24 i 25 dels autobusos urbans de l'EMT. Aquesta línia porta a El Palmar i a El Perellonet des del centre de València, en menys d'una hora i per només 1,50€ el trajecte. Pot baixar a les parades de l'embarcador o de El Palmar i gaudir d'un passeig en barca tradicional pel llac de l'Albufera.

Coneix la ciutat còmodament assentat en un autobús de dos pisos de sostre descobert, alhora que t'oferixen una explicació detallada, disponible en diversos idiomes. Oferix tres rutes distintes: la València històrica, la València marítima i l'excursió a L'Albufera.

Subscriu-te al nostre Blog!

No et perdes els millors plans per a gaudir a València!

Subscriu-te