Gaudeix de l’alta gastronomia al València Culinary Festival

Categories: Gastronomia.

Imprescindible

Del 30 de maig al 12 de juny, València Culinary Festival s’instal·la en la capital del Túria per a convertir la ciutat en una destinació gastronòmica repleta de propostes culinàries innovadores.

En aquest esdeveniment, alguns dels xefs més destacats del panorama nacional i internacional es donen cita en la terreta per a intercanviar coneixements i sorprendre el públic amb els seus singulars plats, elaborats menús tradicionals i creatius, i activitats sostenibles.

Grans representants de la cuina - Jorge de Andrés, Ricard Camarena o Enrique Medina, entre d’altres - i una programació ben completa són els ingredients perfectes amb què València Culinary Festival pretén enaltir la riquesa i la diversitat de l’alta gastronomia mediterrània.

Tasts singulars, tertúlies divertides, trobades a quatre i sis mans, receptes exclusives, iniciatives solidàries, jornades de debat… Què més pots demanar?

Si vols més informació sobre València Culinary Festival, consulta la programació detallada en la web oficial de l’esdeveniment.

Gaudeix del plaer de l’alta cuina en aquest fantàstic esdeveniment gastronòmic que uneix a productors, cuiners, cambrers i comensals al voltant del meravellós art de la taula.