«Nadal en valencià» torna a Sant Miquel dels Reis

Categories: música.

Concert

ÀREA TURÍSTICA: Les afores

Serà la tercera edició d'aquest cicle musical organitzat per Capella de Ministrers

La programació de «Nadal en valencià» d'enguany presenta un recorregut per la música dels segles XIV a XVI amb un espectacle artístic i cultural cada vesprada a les 19 h entre els dies 27 i 29 de desembre.


L'escenari no podia ser més adequat: l’església del Monestir de Sant Miquel dels Reis, que és una joia de l'arquitectura valenciana del Renaixement i símbol del nostre Segle d'Or.


Pren nota del que t'espera:


●    Per a obrir boca, el dimarts 27 serà el concert «Bella de vós», una selecció del cançoner del Duc de Calàbria –o Cancionero de Uppsala– amb cançons a dues i tres veus. 


Beatriz Lafont tocarà la guitarra renaixentista i posarà la veu, Robert Cases acompanyarà amb la viola i Carles Magraner i Fernando Marín amb violes d'arc.
 

Pots comprar les teues entrades per a Bella de vós des d’ací.


●    En segon lloc, «Cançó d’opòsits» és una proposta artística presentada per Robert Cases i Toni Aparisi el dimecres 28 de desembre que combina poesia del Segle d'Or valencià, dansa i música.
 

Recull peces d'autors tan destacats com Ausiàs March, Joan Roig de Corella o Jordi de Sant Jordi i temes universals com l'amor, les contradiccions entre allò diví i allò humà o la cerca del sentit de la vida.
 

Reserva els teus tiquets per a Cançó d’opòsits des de la web oficial.


●    Finalment, «Nadal valencià» serà les postres exquisides el dijous 29 de desembre amb un programa de música tradicional valenciana.


Inclou nadales, cants per a balls tradicionals, fandangos, jotes, seguidilles, cants de treball, i més. Tots interpretats per Ensemble La Rondalla.


Pots adquirir les teues entrades per a aquest Nadal valencià ací.


La qualitat està assegurada amb la firma de Capella de Ministrers.


Dóna’t el gust!

Detalls

 • Dates de l'esdeveniment
 • Des de:

  27-12-2022

 • A:

  29-12-2022

 • Informació dels horaris

  19:00 h

 • Lloc

  Avinguda de la Constitució, 284, 46019 Valencia

 • Preu

  Des de 2,73 €