Les llums de Nadal inunden la ciutat de València

Categories: festes i tradicions.

Nadal

ÀREA TURÍSTICA: Centre històric

L'esperit del Nadal ompli els carrers valencians amb il·luminació nadalenca

La lluentor de les llums nadalenques marca l'inici d'aquesta esperada festivitat.


Per això, el 2 de desembre a les 19.00 h, l'esperit del Nadal arribarà a València amb l’encesa oficial de la il·luminació.


A partir d'aquest dia, cada vesprada de 18.00 h a 00.00 h, la decoració nadalenca omplirà de llum, màgia i color els carrers de la ciutat. Els caps de setmana, l'espectacle durarà mitja hora més.


A la plaça de l'Ajuntament, les dues boles lluminoses que hi havia l'any passat se substitueixen per un bonic arbre de Nadal i per un original vídeo mapping: un enregistrament amb referències a València Capital Mundial del Disseny i a la Capital Verda que es projectarà del 21 de desembre al 4 de gener sobre la façana de l'edifici.


D'altra banda, s'instal·laran motius nadalencs en catorze barris de la ciutat, amb la intenció de descentralitzar i portar el Nadal a tots els veïns de València.


Ull, que no tot són llums!


El mític Betlem no pot faltar. Una vegada finalitzades les obres, la plaça de la Reina ha sigut l'escenari triat per a gaudir d'aquesta imprescindible estampa.
Enguany, deixa't portar per l'esperit del Nadal i gaudeix de l'espectacle de llums que la ciutat de València ha preparat per a tu.


Bon Nadal!

Detalls

  • Dates de l'esdeveniment
  • Des de:

    02-12-2022

  • A:

    07-01-2023

QUÈ MÉS FER EN NADAL A VALÈNCIA